Maya
  • oryon
    Davidka:Köszi.

Youth: Gondoltam, de azért linkeltem az eredetit, hátha onnan lerí...de lehet, hogy én nézegedtem már túl sok ideje és már fel sem tünik, hogy a Króm lökhárító nélkül hülyén néz ki :)))))

Peet: Megnéztem a Particle VS Paint Effect For Fire, de sehogy sem tudtam a PFX-ből valami Particle-t akár megközelítő eredményt kihozni!?
    Szvsz a Particle Fire a jobb választás tűzre, de füstnek mellé egy PFX-etm tennék, így kiegészítik egymást...No és ha megspékeled még egy színátmenetes MultiCount Sneak csíkocskákkal már egészen tábortűz hangulata lesz a dolognak.
    Persze igazad van, hogy igénytelen dolog egy kattintással (előre beállított paraméterekkel) Particle Effects/Fire-t csinálni, de mivel olyan összetett, hogy ehhez még hasonlót sem tudnék összerakni, így kézenfekvő, hogy klikk erre és módosítsam a paramétereket...így egyszerű összetett fire-t csinálni és mégis egyedi, mert a paraméteteket te állíthatod be...persze ha valaki csinál egy szép PFX Fire Tutorialt, akkor átgondolom az egészet :))))))

-Peet türelmetlenül várom a Cloth folytatást :))))) Úgyhogy ne rémisztgess!!! A másik tutort is :)

-Az e-mail címem jól írtam, de hátha: [email protected]
    (nincs ICQ-m, tudod 56K és havi csak 20 óra....)

-A kocsi persze külön Subdiv-ekből fog állni, DE már most külön darabokban van!!! Szerintem eléggé lehet is látni :)))))