Maya
-
szerintem jobb a maya booleanja, mint a maxé, bár én csak a max5.0ából használtam vagyis nem tudtam, mert szar volt:) na mind1. Youth, minden renderhez lehet programozni shadert végső soron, de az már nem a mi asztalunk. A rendermanhoz egyszerűbb valszeg, mint másokhoz ad1. ad2 a renderman egy olyan céltudatosan profi programozók által készített renderer, hogy az tényleg megállja a helyét minden téren (mint op rendszernél a linux:). Biztos hogy lesznek brazilok vrayek meg fr-ek meg tökömtudja (winfos) ahol be tudod állítani, hogy skylight, de mi egyebet? A rendermanhoz egyelőre kevésnek érzem magam, megtanulok alap renderelni mentalban, az is elég komoly hozzá, aztán majd jön a renderman, mert azt nem lehet kihagyni! És akkor a vitát most zárjuk le erről, mert aki azt mondja, hogy a vray meg brazil jobb, mint pr meg mental, az vagy hülye, vagy marketing stratégia!:) Ez kb olyan, hogy a szerverek 90%án linux van, nem win, nem mac, mert a linux kurvajó szervernek. De otthon win van, mert X Jakab win alatt tud skylightot, na mind1, értitek.
jóestét:]