Maya
  • bagi1992
    Egyértelműen kell az angol ehez a szakmához, sőt, talán jobban is mint más szakmákhoz. DE. Angliában lakom, dolgozok egy éve, és nem olyan könnyű itt az angol tanulás, mint azt gondoltam otthonról. Eddig egy szinte teljesen magyar környezetbe dolgoztam, szóval csak keveset fejlődtem. Felmondtam, más meló után keresve, angol környezettel, hogy majd ott jobban megy. Angol tanár felfogadásán is gondolkozok, sőt, idekint angol tanfolyamra is elmennék szívesen, de úgy néz ki, hogy az munkaidő beosztása nem fogja engedni. Egy a lényeg, nem akarok addig várni a 3d tanulással, amíg megtanulok angolul úgy, hogy elmehessek pl az Escape studió egyik szakára. Ennek anyagi problémája is van, mivel ez a szak 10 ezer font, másrészt nomrális angol nélkül felesleges is lenne beíratkozni. Ezért is szeretnék addig is fejlődni maya terén, hogy legyenek saját munkáim, próbálgassak minél több módszert, amíg oda kerülök, hogy ott már nem az alapszint elsajátítása legyen a feladat, hanem a haladó szintet emeljem magasabbra, amiben az az iskola jól tud segíteni. Kisebb tudással az embernek kevesebb is a kedve nekiállni valamit csinálni, főleg, ha el is akad aztán valahol. Legalábbis ezt érzem magamon. Hogy kell addigis az inspiráció, hogy tanuljak. És ebben tud segíteni egy magyar 3d-s suli és az ilyen nagyszerű magyar tutorial-ok!