Maya
  • bnd42
    oks...szóval én annyit tudok hogy a 3Dhomenál a Autodesk Official tananyagot használjuk a Mesharraynél pedig úgy tudom az oktatók a stúdiókból hozzák a valós munkákat és azon keresztül vezetnek be a rejtelmekbe de erről nincs tapasztalatom, esetleg valaki másnak?...gondolom mindkettőnek megvan az előnye...de mondom nálam az döntött hogy közelebb volt a lakásomhoz...nekem nem volt bajom a hivatalos anyaggal, elég részletes és a leckék közt sok a filmstúdiós projekt (pl. Disney cuccok, Avatar stb...)

olyan diák volt már nálam aki magyar srác de Angliában dolgozik, ő beiratkozott és mindig megbeszéltük hogy mikor van csoport, és ha tudott hazajött, beült modulokra az épen futó osztályba és szépen lassan a végére ért...

én 2 éve mayáztam mikor beiratkoztam, és kemény volt így is eleinte, voltak berögzült dolgaim amiket el kellett felejtenem, vagyis találtam jobb és gyorsabb megoldásokat, de láttam olyat hogy valaki úgy jött oda hogy mayát még nem látott életébe, csak a munkahelyen jutott géphez mert otthon nem volt számítógépe, így azért elég necces valljuk be...

Peet: köszi! :) örülök a sok pozitív visszajelzésnek, kicsit félve tettem fel az elsőket, azt hittem nem lesz teljesen érthető, de belelkesedtem...