Maya
  • berlinboy6329
    Szerintem tudom miért bár már semmi sem biztos.És neem,nem pici.10*4 egység méretű asszem.Kb..de lényeg,h nem kicsi..

De egyszerűen nem értem.Elvileg a vertexek pozíciójá kellene,h megjegyezze.Ha ennyire elterjed formátum,azt feltételezi az ember,hogy jó is..Tehát a modelleket külön is el tudja menteni,és vissza tudja adni a vertexeik helyét..mert SEMMI mást nemkell csinálnia,csak ezt.Meg még az UV-k helyét,shadereket,de az most mellékes.

Mi lehet ebben olyan nehéz?

Megcsináltam a dolgot egészben,beraktam mindent ami kell és mikor toltam egy export-importot,már az is eltűnt amivel eddig nem volt probléma..Aztán kipróbáltam más "főmodelle"(Aminek a legtöbb a polyszáma)..

Ez a modell,nem úgy mint az előző,több darabból állt.Lépegető volt..Azt meg beimportálta szépen,csak össze-vissza a normálok meg voltak fordulva..Jobb lába teljesen,bal keze teljesen,a csaraok bal oldalt..

A másik,meg,hogy mintha egészben importálna,tehát kombineolja a dolgokat.Azért nem is tudtam visszaforgatni a lépegető normáljait mert ha rányomtam a lábára kijelölte az egészet...Arra tudok csak gondolnih vmi boolean cucc,hogy ha szarul csinálja az ember,akkor eltűnik minden.Másra nem tudok gondolni..De hogy egy ilyen elterjedt kiterjesztés ilyen rohadt egyszerű dolgot nem tud megcsinálni,hogy a pontokat modellenként visszaadja,hát eszem megáll...