Maya
  • oryon
    Hi.

Egy hétvégémbe került:

Egy teszt amit közbe csináltam:

Majd hülyét kaptam, mikor mindkettőt beállítottam külön, minden ok, aztán mindkettőt bekapcsolva csak úgy vakítottak a falak. Innen még eltartott egy ideig míg rájöttem, hogy a fényerőt 1-ről 0,3-ig le kell szedni, sőt még a foton energiáját is 1000-ről 400-ra, így kaptam az optimalizált képet!
    Szörnyű függőségek!!! A Gi összefügg a fényerővel és az fg-vel, az fg meg a fényerővel, a shadows-al és a Gi-vel...és még mitudom én mivel.
    VIGYÁZAT: a jelentetben lévű tárgyak mérete erősen befolyásolja a GI energia, a fényerősség és az FG rádiuszok értékeit!!! Ha nagyobbítod a Cornellbox-ot akkor ezek a "hatások" csökkennek. Tehát növelni kell!!!

Lekonel: A második tanulmány utolsó képe 15:29.35 (perc/mp...) alatt készült el (Duron 1000MHz, 384MBRam). Az első nem lehetett ennél hosszabb! Minden beállítást pontosan beállítottál? Milyen hardvered van?

Youth: Utólag már én is hasonló beállításokra kényszerültem, kiv.:1024x1024. Köszi a leírást.

Peetmaya: igen, de nagyon lassú. Tényleg szép & fröcsköl is, de egy szobát nem tudok megtölteni vele.