Maya
  • bensi
    Sziasztok!
    Meg egy dolog. Lehet, hogy en bonyolitom tul, mivel a kamera nem fog mozogni (vagyis nem tudom, kellenek-e egyaltalan a tracker pontok). Egy statikus beallitasban egy no kilep (kozeliben) a fal mogul, majd azt latjuk, hogy alien labakon lep egyet kettot (totalban), aztan vagnak megint a kozelire. Az eredeti kamerabeallitassal (total) felvesznek majd egy ures teret is (a no nelkul), vagyis kepes leszek egy egyszeru split screen tachnikaval "levagni" a labat es csak derektol felfele mutatom, alatta pedig raraknam az animaciot a labakrol. Annyi csak a problema, hogy le kell tudnom kovetni a csaj felso testenek mozgasat, hogy ahhoz tudjam beloni a derektol lefele mozgo animaciot. Talan igy jobban ertheto a dolog, Es hogy egy kicsit azert ne legyen megse olyan egyszeru, az eredeti labak mozgasa nem mervado, mert tok mas formaja lesz az uj labaknak, ennelfogva persze nem veheti fel az eredeti mozgast sem (eredetileg arra gondoltam, hogy egyszeruen hozzarendelem a labakon elhelyezett tracker pontokat a righez, ha lehetseges, es ezzel meg lett volna oldva a feladat).
    Utanaolvastam a camera trackernek is, ugyan igy meg nem hasznaltam, csak AE-en belul, de azt irjak, tud Maya exportot.