Maya
-
tök jó ilyenek olvasni, mikor valakinek sikerül bejutni ilyen nagyobb cégekhez, sikereket elérni dolgokban (nem csak feltétlen 3d-ben, hanem akármi másban)... ez olyan ösztönzőnek hat a többieknek, hogy ha másoknak sikerült, akkor akár nekünk is sikerülhet :)
persze nekem közöm nincs ezekhez (maya és úgy összességében a 3d modellezés világában), én csak hobby szerűen maya-zok. most is pl. már nyár eleje óta meg se nyitottam. de néha kedvet kapok és olyankor elkezdek valamit alkotni :D legutóbb a szobámat modelleztem le (már másodszor, mert az első verziót sikerült letörölnöm egy win reinstallal. a sors fintora, hogy ez a 2. verzió sincs már meg ugyan csak win reinstall miatt :D). persze ezek tele vannak hibákkal és eléggé hiányosak is, de azért néha elszórakozgatok velük. múltkor a csapatom "stadionját" akartam modellezni, de hát nem sokáig jutottam. maga a pálya, körülötte a kerítés és a lelátónak a 0.01-es béta változata volt meg. még képet is tettem be róla (de amúgy ez is elveszett reinstall miatt... jó, tulajdonképpen már semmi kézzelfogható eredményem nincs, mert minden törölve lett :D)
most ezt nem tudom miért írtam, csak úgy akartam jelezni, hogy én is itt vagyok, olvasom a topikot, csak inkább én a háttérben vagyok :D