Maya
  • berlinboy6329
    Utóbbi időben megint kezd érdekelni a modellezés....Érdekes...neki knellene kezdeni,de már azt is elfelejtettem amit eddig tudtam...:C

Nézegettem tutorokat DT-n,gnomonon,de vhogy nem találtam egy igazán bonyolultat..Létezik olyan tutor,ahol rohadt bonyolult dolgok modelleznek,kommentárral lépésről lépésre,nem felgyorsítva?Abból jó sok mindent tudnék tanulni..kinéztem magamnak ezt.Ez tetszik,de Maxhoz van..:C Pedig egész jó lenne.

Másik..Egy iparban dolgozó ember mihez ért?3D-n belül és programokon belül..

Tehát,hogy egy modelező v akárki más általában mi mást tud modellezésen akármi máson kivül(textúrázás,világítás,renderelés stb...)

vagy esetleg a 3D-s progiján kívül(Nuke,After Effects,Photoshop,Vue...)

Harmadjára..hogy lehet boolean nélkül amorf formákat varázsolni egy meshbe?
    V boolean után összekötözgetni a dolgokat..

Ez az amit a büdös életben nem tudtam hogy kell...Mondjuk akarok csinálni egy lyukakkal teli sajtot..Egy körön/cilinderen úgyis sok vertex van..hogy csinálom meg,hogy a sok lyuk - mondjuk egy oldalon 12 különböző nagyságú lyuk- kialakításánál ne legyen olyan brutális össze-visszaság.Hogy kössem,hova kössem stb.Meg ugye a 3szög másik oldalán is.