Maya
  • Magnificat
    Üdv mindenkinek
    sorry hogy elhanyagolom főként hozzászólásokban a fórumot (olvasni azért igyekszem olvasni), de elég sok programozás, tanulás és hasonló jellegű dolog miatt nem igazán érek rá maya-zni... A mai nap hazaköltözök, a netem is vissza lesz vágva, bye bye kolis net (örökre :( ). Remélhetőleg meg tudom oldani a kulturált netelérést... mivel nyáron remélhetőleg meló lesz meló hátán (programozás, flash és mobil játék fejlesztés, esetleg grafika is), így lehet, elvileg kevesebb időm lesz a maya-ra, bár ilyenkor szoktam bekattanni, és pár éjszakát átmodellezni :D

No tehát csak annyit akartam mondani, hogy szép és produktív nyarat :)

Kakaduduka: hát nem tudom mit takar nálad ez a "csak a kezelőfelületet ismerem" szint, de ilyen modelleket gyakorlatilag lehet hogy most sem tudnék csinálni, pedig nem kevés modellt gyártottam már... nagyon egyben van a forma, az egyenletesség, stb... kénytelen leszek csak csinálni én is valamit :) Egy szóval kemény modellek :)

Schorby: te meg a másik... :) sikeres a suliban, jó maya-ban... elmegy tőletek a kedvem :D szóval a te modelled is kemény :) noha a render nem a legszebb (nem is erre mentél), a modellezés részletessége és működőképessége rád valló minőség :)

az előző dolgaim sajna nem mutathatom, pedig egész korrektek lettek, a szakdogámat is addig, ameddig nem védtem meg, inkább nem mutogatom :)

úgyhogy majd csinálok valamit, amint lesz időm :)