Maya
  • Magnificat
    többed magunknak vannak problémái a maya 2012 esetén jópár dologgal... nálam ugye lent ott volt a render view probléma, akkor fennáll egy hotkey probléma is (hiába van a hotkey editorban a ctrl + q pl azon amit én adtam meg, mégis ki akar lépni, mint a defaultnál). Ezt a hotkey hibát is ki tudtam javítani részlegesen azzal, hogy a maya2011/scripts/startup/hotkeySetup.mel -t átmásoltam a maya2012/scripts/startup/hotkeySetup.mel helyébe... ettől függetlenül ha így haladunk tovább (maya 2011 file-jaival átírjuk a 2012-ét), még a végén feature-t vesztünk, így olvasgattam... nagyon úgy tűnik, a gond ott van valahol, hogy a 2012 a feltett 2011 helyén keresi a file-jait, amit ugye nem talál úgy ahogy ő gondolja... ezt kell majd megpróbálni megoldani, elvileg a Maya.env-be kellene beírni a megfelelő elérési utat (ami nálam ettől függetlenül nem sikerült), de maga a hiba valahol a környéken lesz... ha valaki érez magában erőt (vagy épp kap infót hogy pontosan mit kellene csinálni), az utánanézhet... mindenesetre a cgtalkon és az Area-n is láttam ezzel kapcsolatos problémát...

mind1, perpill így megy a hotkey is, és a render view is...