Maya
  • imp99
    Nah a nagy munka kozepette itt Glasgowba belefutottam egy naagy bugba. Barkinek barmi otlete van szevesen hallgatjuk >D>D>D vagy ha barki barmit talal.

Ez az uj skin normalizacio total bekavar. 2009-ben nem volt ilyen meg.

Szoval 2011-es maya skinneles a topic. Szepen ranyomok a paint skin weight gombra,
    ekkor a kisebbik gond, hogy "joint x-ray" ujra be/ki kell kapcsolni mert eltunnek a csontok, pontosabban nem latszodnak at a testen a csontok.

A nagyobbik gond, hogy nem lehet jobb gombbal kivalasztani melyik csontot szeretnem festeni. (jobb klikk a csontot-> paint weight) opcio nem mukodik. Olyan mintha nem lenne hozzadva a skinClusterhez a csont, mert csak a "preferred angle" szoveg tunik fel.

A megnagyobb gond, hogy nem lehet normalisan undozni a sulyfestest, mert undo utan vmi atlag erteket kapok vissza. Nem a festes elotti allapotot.

Barkinek barmi linkje van, hogy kell normalisan hasznalni ezt a skinnormalizalast, kerem ossza meg velem.

Neten annyit talaltam, hogy a regieknek megfelelo bellitas, hogy a normalizaciot interaktivra kell kapcsolni. Bar nekem igy sem mukodik rendesen :D:D:D