Maya
-
Hiába van meg az ellopott pipeline cucc amivel gyorsabban lehet dolgozni,meg jobban lehet cisnáéli a dolgokat..De ha aki ellopta annak ultrafos ötletei vannak,Zs kategóriás akkor gyorsan csinál fost,nem?
Akinek meg AAAAAAAA ötletei vannak,azok meg jót..Úgyhogy tökmindegy h ellopták ha szart csinálak úgyis.
Hogy dogloztam volna?lol..Ha ilyen fosak a körülmények inkább megmaradok magamnak..miaz h nem lehet más dolgot is kipróbálni?Minek vaank a nagy játékstúsiókba konditermek meg egyéb fasságok,ha sosincs szabadidő?
Inkább csinálom én amit tudok...Ott legalább nincs szar határidő,meg én alakítom a dolgokat....Olyat csinálok ami nekem tetszik és nincs az h csak egy dolgot csinálok,hanem ha akarom emgcsinálom az egészet,mégha ne is értek hozá teljesen de legalább nem unalmas állandóan ugyanazt csinálni,belekóstolhatok másba is..Még ha szar is lesz,amihez nem értek,de legalább csinálhattam és tök poén volt....Sokkla jobb,mint zombulni vmi cégénl,ahol csak egy dolgot csinálok..Unalmas,monoton...Nem tetszik.