Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Hogy lehetne a beepitett toolokkal csokkenteni ennek a torzulasait?

2011ben az uv editorban nem lehet eleket kijelolni?? vagy csak nekem tocsoreszik?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Talajtól a hegyes csúcsig 35méter magas.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
A textúra egyszerû jpg, semmi progresszív módszer. Rendernél látszódik, csak viewportban nem. Rendszert most nem tudnék telepíteni, mert XP telepítõmet nem bootolja az alaplap. (nem a meghajtó a rossz, másik gépben betölti). Még megpróbálom újratenni a vido drivert, azonfelül semmi ötlet.
<#confused>#confused>
majd delete history meg freeze és asszem jó lesz.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A negatív scale oké, de amint forgatnám a forgatással arányosan csökkenti vagy növeli a scale x értéket.
Az összes létezõ history törölve és freeze transformations is megvolt.
Késõbb rájöttem, hogy a group miatt van. kiszedtem õket belõle, és újra grouppoltam õket. Most már mûködik a dolog, ahogy szeretném. Inkább az érdekel mi ment félre, ami miatt nem ment. Csak valami bug, vagy én toltam el?.
Probald majd ki, hogy a texturaknal mielott bekotod Maya-ba nyomsz egy sharpen filtert ps-ben! Neha sokat szamit. Meg persze a textura attributumainal legyen kikapcsolva a filter...

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
nincs valami egyszeru mayaba epulo uv-zo? roadkillprot hasznaltam eddig, de 2011en nem fut, nem tudja vk letezik egyaltalan 2011re? Az oldaluk elegge haldoklo, meg furcsa 😞
nezegettem unwrellat, de a parameterek allitgatasa soran nem sok valtozast vettem eszre, mintha nem mukodne normalisan. Vagy kiteriti faceenkent, vagy egyfajta modon szetordelve, de elegedettlenkedek vele.
Az headust nezegetem, hatha megbaratkozom vele, csak az meg ugye kulon progikent fut...
A maya sajat relax/flat eszkozivel, meg nem tudok szep torzitasmentes uvt krealni, bar ez lehet az en hibam is...
Itt fenn van a mayabinari fálj a készülõ müvemrõl 😊 és köszönöm a segítséget , ez aminél nem tudom a bridget megcsinálni.
Köszi a helpet elõre is !
http://rapidshare.com/files/424645344/Lesson5.2.mb
Szeretném ha valaki segítene rajtam mert van egy nagyon nagy problémám. Nem tudok bride-t csinálni, de tudom hogy kell szoval nem az a gon és azt is tudom hogy uygan annyi oldalnak kell lennie mint amennyi a másik oldalt de folyton az írja ki hogy nem egyezik meg az élek száma vagy valami ilyesmi hibát ír ki !
pls help !!!
Maya 2011 esem van Win 7 64bit
Másodszor meg azért, mert a kamera hozzá van igazítva a képen is látható karakter fejmagasságához, vagyis csak oldalra tudom mozgatni felfelé nem, illetve körbeforgatni, hogy olyan hatás legyen, mintha fényképezõvel csinálták volna emberi látószögbõl.
Harmadszor azért, mert a fotó ami alapján készül az is kábé ilyen beállítású és így én is jobban kiszúrom, ha valami még nem kóser.
Negyedszer meg MERT ÍGY DÖNTÖTTEM 😄
Ha egy oldallal visszalapozol, akkor ott láthatod enyhén oldalnézetbõl is. Mármint a felét.
A Képregény beírás meg azt jelenti amit mondasz, hogy a buborékból eltüntetni az eredeti szöveget és beletördelni a magyart, amit valaki a csapatból fordított. Persze a tördelésen felül hozzátartozik még a borító magyarítása, és egyéb speciálisok, azok mögött újrarajzolni az eredeti képet. Förtelmesen raszteres százéves szkenek elfogadhatóvá feljavítása. Dupla-oldalak egyesítése, ha van akkor a köztük levõ hézagok megrajzolása. Van, hogy angolul van a táramon egy-két borító, de azt megcsinálta más a csapatból. Illetve még vannak amiket fel kellene javítani, mert régebben nem foglalkoztam ezzel, mert nem tudtam hogy kell. Ahhoz, hogy kitanuljam a Photoshop praktikáit megtette, és ha már gyakorolni akarok, akkor olyasmivel foglalkozok, ami valamelyest érdekel. Mindamellett inkább télen vagyok aktív, amikor kint mínusz hetven fok van, akkor lekötöm magam valamivel.
Bár éppen folyamatban van egy füzet, amit saját magam fordítok. Majd meglátjuk, hogyan megy a dolog. Valaki feliratot, játékot fordít gyakorlásból, én meg képregényt.
I want to be a mighty pirate ever!

nem tudom mennyire olcso vagy nem az.
Honnan lehet beszerezni olcsón bamboo /model:MTE-450 / K(A)/ tábla tolljához hegyet? lehetõleg olcsón.
Esetleg érdemes külfdöldrõl rendelni? Linkeket nagyon megköszönnék 😊
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
kepek
A leghajon elmelkedem, miket aggasak ra, mert annyira letisztult a fomaja, h sajnalom elrontani 😊
de a magyar mayas közösségi profil jó ötlet btw
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
amúgy elég kevés van sajna
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
the world is mine
Amúgy meg nem vagyok Facebook tag. Nem is terveztem.
Legalábbis volt valami botrány, hogy nyiltan árulják az adatokat.
De most lehet, hogy keverem egy másik ilyen AnnyiVanMárMintASzemétMiértNemElégEgy Közösségi oldallal.
Így Hogy A Fenébe Találj Meg Bárkit Is Ha Mindenki Máshol Van??
Szóval like it! 😉
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Egyedül a keréknek találtam meg a méreteit, de hogy az autó maga milyen széles, milyen magas azt saccold meg. Mindenrõl volt adat: Lökettérfogat. hengerek száma, anyámkínja, csak a legalapvetõbb infó hiányzott mindenhol. Milyen széles??? Milyen magas??? Milyen hosszú???
Vn egy autómárkák és autók enciklopédiája címû könyvem, de abban sem volt ilyesmi. Viszont abban is voltak félbevágott, meg robbantott rajzok, fõleg a motortérrõl.
Konkrétan ez az a könyv.
Ha lenne róla egy matchboxom tuti felszoroznám, de nincs.
I want to be a mighty pirate ever!
Nem megy a német annyira, de az itteni sváb nyelvjárás egy külön téma, a nyelvvizsgám megvan, most frissítek. Az angol is megvan, azon beszélünk.
Jelentkeztem, felvettek, mivel egy nap alatt megcsináltam nekik egy komplett autót a tesztnapon, meg utána az iránymutatásuk alapján egy modellt otthon, amin látszott a fejlõdés. A sebesség volt a döntõ, meg annyira rossz nyilván nem voltam, viszont itt az élõ fába is belekötnek, így mindenképpen kell felzárkóztatás. Olyan dolgokat néznek, amiket képzés nélkül elég nehéz meglátni szerintem, persze biztos vannak zsenik, akiknek sikerül.
A cég ahol vagyok konkrétan a Merci-Porsche koncept designereivel dolgozik össze, ott rajzolják meg a dolgokat, aztán itt csinálnak belõlük pár 3D változatot, amibõl hónapok alatt majd a fejesek rábólintanak az egyik verzióra. Addig visszadobják, meg kijönnek az artistok ide, tehát övék a végsõ szó, de egy ilyen kasznit komplett csapatok dolgoznak ki, én egy fogaskerék leszek csak. 😊 Az elõre dolgozás designok terén több év.
Illetve egyéb sportkocsikat (olaszokat is) scannelnek be (az egy nagyon komoly cucc), és azokra tervez a cég kiegészítõket. Itt nagyobb a mozgástér, de az egy másik részleg. Van aki semmit nem csinál egész nap, csak a bescannelt NURBS modelleket pucolja ki.
Poly modellezés csak itt van a konceptnél, mindent Surface modellezõkkel tolnak egyébként.
Megkérdeztem, hogy ment a válság alatt, de hülyének néztek. Semmit nem dughatok be a gépbe, vagy tölthetek le, a net korlátozva van, kamera figyelget, de amúgy oldott a légkör. Egy hónapja léptek Maya 2011-re, emellett még Mudbox van felrakva. Bonus tools meg a Zen tools kötelezõ, többi plugint adják késõbb. Próbaidõ fél év. Szólnak, hogy mirõl nem pofázhatok, de egyébként nincs para.
tehát pl egy film esetén értelemszerûen nem kell úgy conceptelni, hogy az utolsó dugattyú is jó helyen legyen, oda elég az, ha érdekes a forma, olyannak tûnik, mint a cél (pl nagyon high tech-nek, vagy épp steampunkosnak), és úgy néz ki, mint ami akár mûködhetne is (tehát nem rugaszkodik el iszonyatosan a realitástól, vagy legalábbis az elképzelhetõ realitástól)
olyan helyen pedig mint ahol Garou is van, nem lehet mindent a mérnökök nyakába varrni, hogy nesze, oldjátok meg... Ott olyan designra van szükség, aminek konkrét kivitelezhetõségi lehetõsége van, azon túl, hogy érdekes formát nyújt az is... szóval a realitásnak sokkal nagyobb szerepe van ez esetben...