Maya
  • Peetmaya
    Berlinboy ez hozzáállás kérdése. Én látványtervkészítésből élek, és már vagy 100 millió 10 fős körasztalt kellett lemodelleznem, de unalmasnak sose volt unalmas. Imádom a grafikát, és amíg ezt csinálhatom, addig én tökéletesen elégedett leszek a munkámmal. Pénz az mindig lehetne jobb, de ez most nem is téma, bocsi, hogy felhoztam.
    NDA amúgy minek a rövidítése?
    Jah igen, a titoktartással kapcsolatban pedig nem értem a nem értésedet. Nyilván azért csinálják meg a filmet, hogy elmenj a moziba és fizess érte, hogy megnézzed. Ha kikerül belőle valami, az rontja a film premierjét, csökkenti a leendő látogatottságot. Ha meg kulissza titkok kerülnek ki, az meg már ipari kémkedés kategóriába is sorolható lenne. Tegyük fel szakács vagy, és főzöl egy nagy adag ragulevest. Az egyik pincér meg fogja és átvisz a szomszéd étterembe egy tányérral a levesedből, mert ott dolgozik a mucus, akinek meg akarta mutatni milyen jó levest csinálsz. Én fel lennék háborodva, mert egyrészt meg lettem lopva egy tányér levessel, másrészt a konkurenciának juttattál ki információkat. A példa eléggé kisarkított, de szerintem nagyjából lefedi azt, hogy miért is nem szeretik a cégek, ha az okostojás grafikus kijuttatja az anyagokat...