Maya
-
Hát nekem ez az ign videó nem jön be. Beütöm az évszámot, aztán nem történik semmi. Hiába nyomok entert vagy submitra semmi sem történik.
Megnéztem a youtube linket. Azt meg tudtam nézni, de...
Emlékeztet egy kétrészes könyvre amit régebben olvastam. Az író megírta a múltat (első rész) majd a jelen történetet (második rész). Aztán vagy a kiadó vagy az író nemtom, összekeverte a kettőt. Egy fejezet ebbők, egy fejezet abból. Gondolom, mert így két fél történetet kapsz, és meg kell vedd mindkét könyvet. Miután semmi kapcsolat nem volt köztük, vagy hogy csak visszaemlékezés lett volna, egy idő után meguntam és először minden második fejezetet olvastam el, majd minden elsőt, és a történet folyamatos volt.
Az meg halálom a filmekben, mikor hátrafelé megy a film. Az még elmegy, hogy pár másodperces hatásként gyorsan visszatekerik, és valamit megmutatnak, ami eddig rejtve volt, de hogy az egész ilyen legyen... Bár tény, hogy így emlékezni fognak rá, mint én arra a pocsék megoldású könyvre.
Ebből a szemszögből nekem sokkal jobban tetszik ez a verzió. Itt a cselekmény folyamatos
Bocs, ha ez ugyanaz, de én nem tudtam megnézni a másikat.:
http://www.youtube.com/watch?v=w-U0g8GNzkA