Maya
-
nekem most az volt a gond, hogy rendszeressé vált sajna, hogy lefeküdtem mondjuk 3 körül, hogy alszok vagy 6-ig, és akkor még 8-ig átnézem az anyagot... erre ha el is tudtam egyáltalán aludni, ébredtem vagy 5 körül, és a lelkiismeretem miatt nem tudtam tovább aludni, fel kellett kelnem, hogy még tanuljak... aztán persze vizsga után meg borultam be az ágyba... szombat reggelente megyek mostanában haza (12-re vagyok otthon), de péntekről szombatra tanulás és munka miatt általában 1-2 órát ha tudok aludni. hazaérve lefekszem, este 18-19 körül kelek, anyámék fekszenek 20-21 körül. tehát szombaton látom őket kb 1-2 órát. vasárnap meg kelek 10-kor, 16-kor indulok vissza... szóval az otthon töltött ~28 órából kb a felét átalszom.
most ellenben nagyon jól aludtam :D végre hogy vége volt a dolgoknak, végre nyugodt volt az álmom, hosszú idő óta először... bár szobatárs még ma vizsgázott, úgyhogy 4:30-kor még kelt ő is. de megfogadtam, vizsga előtt mindig KELL aludnom legalább 1-2 órát, mert különben feleslegesen tanultam, semmi sem fog beugrani...