Maya
  • Wearwolfff
    Most komolyan nem értem ezt az egész egyetem dolgot. Ha egyszer tudod magadról, hogy te szín jeles vagy mondjuk történelemből, többiből meg kettes hármas, akkor miért nem veheted fel csak azt az egy történelmet és csak abból diplomázni. Jó a történelem vonzhatja a mitológiát, filozófiát, régészetet, még egy két dolgot. Na de harminc kredit? Én az én agyammal erre biztos nem lennék képes. Három tárgyra még talán, de hatra(*5) vagy többre... Vagy mivel a történelem átfogó, ezért részekre van bontva? Általános, újkori, irodalomtörténet, művészettörténet, stb. Akkor úgy összejöhet belőle egy kevés kredit, na de harminc???

Mondjuk úgy annyira nem igazán néztem utána, még érettségim sincs. Tavaly ősszel beiratkoztam 11.be, mondván, hogy a 10. megvan és így két év és megvan. De aztán október elején jött a hagyatéki tárgyalás, az én részem uszkve 100ezer lenne, amitől meg kellene válnom. A közjegyzővel részletfizetésre apelláltam, szóval a havi suliba járás utazási költsége ugrott, az a 15ezer éves tandí meg elment a földhivatalokba. Jó ha kétszer, ha bent voltam. És mivel még jövőre is fizetni fogok, ezért idén szeptemberben sem tudok beiratkozni. Majd csak az után. (de addigra már az elsőfokú egyenleteket is el fogom felejteni, nem hogy a második kétismeretlenest.)

De azért hajrá, jó látni, hogy valakinek ebben az országban jól megy (csak aztán nehogy ne kapjatok majd munkát sehol a diploma miatt)