Maya
-
Erre nem is gondoltam hirtelen :D Hiába no, rég voltam abszolút kezdő, és már kezdem elfelejteni a gyakori problémákat, mivel itt is sokan már jó magas szinten vannak...
Amúgy vizsgaidőszak befejezve, sikerült a következő:
-vállalatirányítás (3 kredit, nem olyan vészes, de azért nem is egy filozófia jellegű töltelék)
-mesterséges intelligencia (5 kredit, akik felvették, kb 70%-ka aláírást sem tudott szerezni)
-digitális rendszerek (5 kredit, elég elektró, ergo nekem nehéz)
-web technológiák (5 kredit, nem adja könnyen, html, css, javascript, php, sok dolgot fejből, papírra)
-adatbázis rendszerek 2 (5 kredit, nagyon nehéz tantárgy nagy szórással, ab védelmi, feladatosztási és hasonló technikák, tehát adatbázis mélylélektan plsql-lel)
-és most a fizika 2 (5 kredit, elektró, optika, atomfizika)
ami nem sikerült (nem mentem belőle, mert nem volt időm), az az automatika, matekszigó, valószínűségszámítás és matematikai statisztika (ez a két dolog egy tantárgy). tehát 11-ből 8... és ez kellene szerintük minden félévben (30 kreditet tartanak normálisnak, én majd idegsokkot kaptam mostanra a 28-cal, ami eddigi rekord azért). köv félévben felveszem a maradékot, és remélem már végezhetek is...