Maya
  • Wearwolfff
    Azért lesznek olyanok a képeid mert nem használsz ND szűrőt. Mikor fénnyel szemben áll két lehetőséged van. Egy tükörrel megvilágítod a modellt, vagy ilyen esetekben mint itt, nem az expót kell állítani, hanem szürke szűrő kell a lencse elé. Ez kiegyenlíti. Elég olcsó. használtan 2-3000 ért már kapsz.

Mint mondtam létezik szélesebb padlólap is, csak azokat masszívabb anyagból csinálják, és drágábbak. A kisebbet ugyanolyan strapabírással meg tudod, kapni 1000 alatt is. Csempénél is, minél nagyobb, annál vastagabbnak, vagy jobb minőségűnek kell lennie. Ráadásul több darabból érdekesebb mintákat lehet kihozni. De ez csak az én véleményem. Úgy csináljátok ahogy akarjátok Csak azért mondtam, mert akármilyen jó és precíz a ragasztás, mikor a fuga roppant, akkor keletkezhetnek kisebb, nagyobb üregek a csempe alatt. Minél nehezebb valami annál könnyebben leesik. Persze a padlót nem kell 20x20 ból kirakni, mint nekünk a régi konyhánk volt, de azon már legalább 20éve rajta volt a kő. És csak azért bontottuk le mert már untuk a zöldet. Mármint unták, mert ugye születésemkor újították fel a konyhát. És csak sötétzöld kőhöz, és világoszöld csempéhez jutottak hozzá akkoriban.