Maya
-
Konkrétan erről készült, bár nem tökéletes. De azt hiszem, hogy az elejéről az a tenyértámaszt le lehet pattintani róla, szóval én le fogom gyakni a modellről, mert engem veszettül idegesítene, ha az enyém lenne. Az egeret újra csinálom, mert már rájöttem, hogyan lenne célszerűbb. Szóval egy csomó mindent újra kéne csinálni. :)
A betüremkedésben igazad van, most jelenleg totál semmilyen alja nincs, majd kreálok neki valamit.
Jelenleg a monitor képernyője, a billentyűzet alapja, az egér, és a gépház alapja sima low poly, soft-hard élekkel. Minden ami gömbölyű, gomb, mérőkijelző, és a monitor talpa az smooth. De a monitor talpát is asszem low polyzálni fogom. Úgy gondoltam, hogy ezt a négyet egy nagy textúrán csinálom meg, és úgy alakítani az uv-t, hogy minden benne legyen. Vezeték, hogyne lesz, csak nem ebben a sceneben. Bekerül majd a már elkészült számítógép asztalra.
Csak azért kérdeztem ezt a mapot, mert tegnap láttam egy unreal tutort, és abban egy épület ablaka volt a kerettel együtt. Maga a fa az ugye matt, de az ablaküveg, már tükrözz, reflektál, csillog. Mindez egy materialban különféle mappokkal. Mármint magát az ablakot nem mutatta, hogyan csinálta, de szerintem az is mappal volt megoldva. Ezért gondoltam, hogy mikor a házaimat fogom textúrázni, akkor jól jönne ez a módi. Bár a külön materialokkal sincs semmi bajom. De mondjuk egy fémlap is lehet egyik oldalán polírozott a másikon meg kicsit kopott, rozsdás, és akkor elő kell venni az ilyen-olyan mappokat.