Maya
  • Magnificat
    már csorog a nyálam :D

amúgy én amondó vagyok, hogy minden modellezési feladat előtt az ember szánjon rá legalább 10 percet (bármilyen egyszerű modell is), vagy bonyolultság szerint többet, és fejben gondolja végig, mit is fog csinálni. ezt kéne nekem is megtanulni, mert sok fölös munkától szabadulnék meg :)

emellett én is a gnomonokat bírtam a legjobban, mert tényleg összefogva mutogatja a dolgokat, és nem ugyanazokat az eljárásokat látod újra és újra (pl ez) is olyan volt, hogy megnézve sok olyan ötletet adott, amire eddig nem gondoltam). Szóval szerintem az ember mindig próbáljon újabb és újabb módszerekkel modellezni, ne mindig ugyanúgy, mert beragadhat egy módszernél mint én, aztán csodálkozik, hogy a kezében van évek hobbiszintű modellezési tapasztalata, de lassú, és mégsem éri el mindig azt a minőséget, mint várná magától... ezek a videók számomra kicsit "out of the box" gondolkodásúak, emiatt ha csak pár elképzelés is, de kizökkent a megszokottakból... sajna most nincs időm saját hobbiprojektet modellezni, de remélem majd hamarosan megint lesz rá lehetőségem... a reel-em részein már én is gondolkodtam, zene már alakul, a design alakul, csak még nincs mivel feltölteni (mármint nincs jó modellem, mert nincs egyik sem befejezve)