Maya
-
Hát még mindig többet érnék velük,mint a tutorokkal,amik kint vannak a világon...
ALig van használható..Mind csak a buzi technikákat mutogatja..Ez erre jó,az arra jó,csináljad....Hát bazmeg kösz..Ezzel mit érek?
hogy lehet igy tanulni?Semmi gyakorlat?Csak ezek vannak nesze csináld?
A Gnomonos tutorokat is ezért utálom...Leszedtem egyszer egy automotive modellinget mert láttam benne naggyon jó kocsikat..Mondom ezt mind megcsinálják?Hooo,ez kell nekem!!!
Aztán LÓFASZ!!Csak menőzött vele a csávó, h hát van nekem ilyen kocsim,meg ilyenem,meg nézd csak milyen szép felniket lehet csinálni.Jóvan bazmeg mondom,nesze neked jó tutor...Csak mutogatja meg magyaráz,ahelyett h megcsinálná....
Meg vmi modellezőset szedtem még le,ahol egy komplett modellt csinál csávókám,vmi 14 órás volt,na mondom ez biztosjó lesz..Hát fel volt gyorsítva...hát mondom,ebből aztán sokat tanulok-.-
Milyen ember tud igy tanulni?Itt van ez,ezt tudja,itt van az azt,tudja..De hogy mikor használd,hogy használd,mihez használd..Kit érdekel?Csináljad!Ahogy akarod!!...
Ha nicns olyan tutor ami nekem kell akkor én abból nem tudok tanulni....Pl. kamion-modellezős tutort nem tudok sportkocsi-modellezéshez használni....Meg attól h magyaráz még nem tanulok meg modellezni..CSINÁLJA MEG!Akkor tudom utánozni,eltanulni egy két dolgot..De ha csak magyaráz..Mit érek azzal?