Maya
  • Garou
    Szerintem jol megcsinaltad a format, az anyagozason/renderen lenne javitanivalo, de szerintem azt te is latod.

A kocsi kozepe amennyire latom "rendben" van. Az ajton levo tukrozodes sajnos nem teljesen egyenes, a valosagban tuti, hogy nincs benne hullamvonal. A hatso resz levezetese ebbol a szogbol picit furcsa (a sziluettre gondolok), de melohelyen nincs idom utananezni, lehet, hogy jo az is. :) Az ajto es az elso kerek kozotti reszt a diszitoelem alatt is megneznem meg egyszer, lehet, hogy tul sima, egy minimalis kidomborodas johetne meg talan. A sarhanyo belso reszen is ugy latom, hogy a kaszni aljanal az oldalso elemen van egy egyenes szakasz. Az nem jo, mert kepen homorunak latszik tole a modell. Az elso reszt is le kene ellenorizni, teljesen sik lapok ne legyenek, de tulzasokba se ess. :) A lampa melletti fenytores mintha feluleti hibat jelezne (nem szep folyamatos a felulet), plusz a merci jeles design elem felso reszen a keret is tul egyenes szerintem. A motorhazteto elso reszet es alatta a kasznit is nezd meg, szinten huplisnak tunik.

Amugy faja. Emlekszem a regi modelleidre is, jok voltak nagyon!

Ps: Ha kesz a modell dobj ra egy sima blinnt is akar es forgasd meg parszor a modellt, nezd meg a reszeit es figyeld a fenyt, hogy "mozog" a feluleten. Ahol elkezd hullamozni, ott gaz van. De csinalj par rendert is kozben, ha jonak tunik, akkot szerintem ne tokolj par millimeteren, lehet senki nem fogja latni, csak az ido megy vele. Mondjuk a tokeletes modellt akarsz, akkor lehet vele molyolni.