Maya
  • Magnificat
    én amikor a multimédia fejlesztői végzéshez szükséges animációt csináltam, úgy volt 2-3 hónap a munka, hogy a 8 perces animációból kb 3-4 lett kész, pedig pár modellen kívül főként csak curve-ökön végighaladó modellek voltak, semmi spéci animáció, plussz még a világítás is pár point light volt, űrjelenet, pár post effect... mindegy, nagyon amatőr volt (első animációm volt még, MAX-ban). Azeléőtt 1-2 hónap még a program tanulásával tellt. Persze naponta nem foglalkoztam vele 3-4 óránál többet, de speciel a saját projektjeimen sem dolgozok önszorgalomból naponta ennél többet (hosszabb időn át).

27000 frame, egy emberre szerintem ha nem nagyon egyszerű beállításokról, generált animációról vagy rádobált effektekről van szó, akkor nagyon de nagyon sok (nem hónapokban mérhető munka)
    Heteket csak a csontozással el lehet tölteni, és akkor még hol van az animáció (persze ha csak nagy vonalakban mozog minden, nem túl hitelesen, akkor spórolható idő)...

Ennek ellenére sokat lehet belőle tanulni, én nem ellene vagyok... meg jól lehet szórakozni... Csak kétlem, hogy készen lenne és minőségi maradna ilyen volumenű munka...