Maya
  • Garou
    Most mértem össze az otthoni és a céges gépet, mi a különbség renderidőben... én is fejleszteni akarok.

Otthoni gépnek (AMD X2 4000-es, 4 GRam, 8600XT) volt a scene 6 és fél óra. A gömbtankról csinálok egy thumbnailos rendert, fg és aoc volt bekapcsolva. De viszonylag nagy texturák, sok ojjektum, kb 1.5 milla poly, nagy felbontás (1680-1050), sampling 2-0. Fg map előzetesen nem készült.

Céges gép a létező leggyorsabb 8 magos proci, 24 GRam, meg a legbrutálabb kártya. A samplinget feljebb raktam 3-1-re így volt neki 70 perc. Gondolom GI-vel jönne ki igazán a különbség, de én kissé többet vártam. Amennyi különbség van köztük árban, annyival nem volt gyorsabb. Mondjuk a 12 millió polys bescannelt kocsit úgy forgatja mintha ezer poly lenne csak, de ilyet otthon úgyse sokszor próbálna az ember.

Nyilván minél gyorsabb annál jobb, de animációnál így is trükközni kéne, állóképnél meg én kibírom a plusz 5 órát, ha arról van szó. Szóval csak odafigyeléssel Wolf szerintem, de ezzel gondolom nem mondtam újat.