Maya
-
Azoknak meg lehet mondani, hogy badarság. Vagy ha találnak ilyet, akkor örüljenek neki. Én pl amikor az Artistpub-os Steampunk contestet csináltam, beszéltem a 2d-t megnyerő sráccal. Veszett jó képet rittyentett, és mondta, hogy neki otthon egy ezer éves A6-os tabletje van, de annak is csak a felét ha használja. Apró mozdulatokkal fest, és nagyításban. Mindannyian máshogy dolgozunk. Persze otthon senki sem fog avatart gyártani, realitás is van a világon, meg nem is néztem a srác gépét, de régebben is csináltak már odaverős grafikát, pedig akkor még olyan gépek és szoftverek sem voltak, mint ma megadatik egy halandónak.
Abban viszont egyetértek, hogy utána kellett volna néznie legalább alapszinten a TV2-nek, hogy kicsit csekkolják. Ha meg tudták, akkor az megint csak az ő saruk, nem jobbak-rosszabbak, mint akik kitalálták.
Btw azt bírom, amikor mondogatják, hogy már TV-t se nézek, mert bárgyú ilyen meg olyan TV... Egyrészt ezeken is vannak tisztes filmek vagy sorozatok néha, másrészt vannak más csatornák is. Nálam pl az idő 95%-ban Discovery, Discovery Science, Discovery World, National Geographics, TV paprika vagy Travel and Living megy. Néha amikor anyukám itt tévézik, akkor néz mást. Persze nem mindenkinek adatik meg ennyi csatorna (sokáig nekünk sem volt ennyi), de mindenki maga döntheti el, hogy mit tart érdemesnek megnézni, és mit nem. Ne legyen már lenézve azért a TV néző sem, csak mert TV-t néz, legyen az Nóta Tv, Hír TV vagy TV2...