Maya
-
mondom, én amennyit láttam fél szemmel, én elhittem, bevallom. Vannak ilyen emberek, és pusztán egy riportból (ráadásul gyanakvás nélkül nézve) azt feltételeztem, hogy ő is ilyen. nálunk is van sok mentálisan sérült ember (:D), miért ne lehetett volna ő pont egy ilyen. CS-ben meg nem villantott? tudod, hogy milyen dolog beszélni (vagy prezentálni) és effektíven végezni is a dolgod egyidőben. Pl ha engem néznek, vagy még beszélni is kell róla, valszeg én sem Cs-znék túl jól. A becsülettel kapcsolatban egyetértek, de én naív is vagyok, eléggé, hogy feltételezzem, hogy mások is így gondolják :)
Amit meg meséltél a Discovery-s dologról, azt én is láttam, beszarás, de ne csak végletekben gondolkodjunk már. Nem lehet mindenki olyan csodaember, hogy vakon is perspektívikusan rajzoljon, amikor én még látva sem tudok :D Vannak kisebb "csodaemberek" is, akik mondjuk kevesebbre képesek, pl fiatalon jó grafikákat készíteni, vagy hallás alapján visszajátszani bármilyen dalt. Az, hogy a srác nem ilyen, az egy dolog, de akár lehetett is volna ilyen, mert benne van mindenkinek a paklijában.