Maya
-
Jah... Akkor fake... ez van...
btw maga a "leleplező" cikk is tipikus magyar... Hogy persze senki sem vette be, stb... Konkrétan fél füllel hallgattam csak a szöveget (fel se tűnt, hogy azt mondta, hogy nyert WCG-t, az maradt meg csak bennem, hogy azt mondta, hogy szabadidejében játszik, pl CS-t, amiben semmi kivetnivalót nem látok még ha művész lett volna a srác akkor sem. Amúgy meg elhiszem hogy kamuzott, de most komolyan, mi lehetetlen abban, hogy valaki 15 évesen tehetséges, sőt akár grafikai téren kereső ember legyen? Úgy beszéltek a hsz-ek között is meg a cikkben is, hogy ez evidens, hogy hazugság, közben hallottam már pár kínai és orosz srácról, akik relatíve nagy projekteken (valamilyen játék CG introjában) igen komoly részt vállaltak, 17 év alatt... Meg hogy a gesztusaiból látszott, hogy kamuzik (valaki túl sok Hazudj ha tudsz-ot néz szerintem :D). Persze a zsidózás-cigányozás is elsők között jött szóba, ami már eleve mutatja a hozzászólók mentális képességeit is. Az ilyenekből már átkozottul elegem van, pedig neten milliónyi található belőlük...
Pláne, hogy a srácnak olyan fél-autista feje volt szerintem, akikről meg tudunk egysmást (pl arról a fickóról, aki ugyan lehetett vagy huszas év elején lévő, de ez mindegy, lényeg, hogy egy asszem 20 vagy 40 perces, Vatikán fölött történt sétarepülés után lerajzolt egy kb 8x2 méteres vászonra egy panorámaképet a látottakról, amin az utolsó épület ablakainak darabszáma is tökéletesen megfelelt a valóságnak (1-2 hibát vétett csak). Emberi fényképezőgépnek nevezték, és elég döbbenetes volt (ráadásul ilyen National Geographics jellegű műsorban láttam róla, ami az autizmusról szólt). Vagy ott van az Esőember. Szóval mindenki olyan átkozott okos tud lenni, pedig zsenik tényleg vannak közöttünk, jópáran valami eddig megmagyarázhtatlan agyi probléma alapján lett az. Ez a srác is épp bőven lehetett volna az. Kamuzott, ez gáz, de szerintem bőven nem volt olyan "egyértelműen látható fake", mint egyesek beállítják (vagy csak mivel fél szemmel néztem, azért nem tűnt annak).