Maya
-
Hard Surface Sculpt gyakorlatként ezt a fegyót kezdtem megcsinálni:
hammer concept
És ez az alapmodell, amit 1-2 óra alatt modelleztem, és vagy 2-3 módszerrel UV-ztam, mire eldöntöttem a helyes megoldást :D
hammer alapmodell
és az UV-ja
Én a haveroktól kölcsönkapott Gotrek sorozat miatt lettem nagy Warhammer fan, 40k-ból még nem olvastam csak kisebb novellákat, amiket még a Rúnákban írtak. A kedvenc világom lett egyébként a fantasy verziója, de elsősorban a Gotrek sorozata tetszett (abból is a Démonvadász főként :D)
Ha Titán alatt a Kaland-játék-kockázat féle Titánra gondolsz, az nekem is megvan :D Azokat is szerettem nagyon :D Meg rengeteg MAGUS könyv (azt is szerettem :D). Sokféle asztali szerepjátékot toltunk anno, sajna erre már nincs ember és idő manapság. Pedig milyen történeteket meséltem vagy játszottam el... :D Amúgy úgy általánosságban a Törpe faj szokott a kedvencem lenni :D A Warhammer Online-nak pedig iszonyat jó conceptjei vannak, azok közül van a fenti is. A törpés képei alapján gondoltam, hogy nekikezdek valami hasonlónak (is). Mindenesetre a fenti állapotot elkezdtem részben sculptolni, 1-2 elem már készen van, de majd ha több minden lesz kész, akkor posztolok majd képet arról. Egyenlőre a Fallout Sheltert csinálom (és timelapse-olom tovább :D)