Maya
  • Magnificat
    Igen, látom. Nos agyagszerűnek agyagszerű, de én elég kevés részletet látok rajta a fényei miatt ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy most jó-e vagy sem (anatómiai gondokat meg úgysem feltétlen veszem észre :D). Amúgy a Nuke-os hangulatosabb, de az MR-ből mintha többet látnék. A nyaka nem vastag egy kicsit amúgy? Amúgy bejön :D

Én a tehetséget szintén abban látom, hogy valaki mondjuk gyorsan, akár pár év alatt eljut arra a szintre, amire én pl 5-6x annyi idő alatt... Illetve ha vannak olyan gondolatai, meglátásai már kezdetekben is, amire más ember nem is gondolna, esetleg csak azért, mert megtanulta, hogy figyelni kell rá. De ezek elég alap definíciói a tehetségnek, filozófusok biztos jobban meghatározták (úgy, hogy több évet szenteltek a kérdésnek, nem csak perceket mint mi :D)

Mostanában nem maya-ztam, mivel nem sok kedvem volt hozzá. Hétvégén sütőt és mosógépet vettünk, abban kellett segítenem (pakolás, takarítás, stb...), meg a telefont is várom, hogy megvehessem már végre, sajna még eddig nem jött meg (elvileg holnap délutánra már tényleg megjön). Felhagytam a mudbox-al, nem igazán láttam, hogy hogy lehetne vele gyorsan hard surface dolgokat sculptolni, így inkább ZB-ben mélyülgettem. Azt kell hogy mondjam, hogy az Eat3D ZB alapokkal kapcsolatos tutorja alapján valóban nem ördöngősség (Bírom nagyon amúgy az Eat3D-s arcokat). Aznap már egész jól mentek a dolgok, elég jól azt csinálta, amire számítottam, és akartam tőle :D Még az irányítás is korrekt volt. Aztán tegnap vagy tegnapelőtt mondom haladgatok mondjuk a Warhammer fegyverrel, erre semmi sem akart sikerülni :D 1 órán át dolgoztam rajta, de SEMMI sem sikerült, se normálisan a beimportálás, sem a hibák kijavítása, nem jól subtool-oztam, stb... :D mondom ez egy égi jel, hogy aznapra mégse foglalkozzak ezzel. Most pedig kéne valamit csinálni, de nincs sok kedvem hirtelen :) Ott van a Camarro, az Audi R8 (amiből még csak a felni van meg), a templom, a warhammer fegyó... de akár a buszon is dolgozhatnék, vagy épp romokon.. Mostanában úgy érzem, olyan kis munkákat kell csinálnom, amin elérek egy tisztes szintet pár óra alatt, mert ha abbahagyom, félek nem lesz túl sok kedvem folytatni. De legalább sokat tanultam az UV-zásról :)
    Nah majd csinálok valamit :D