Maya
-
Mag nálam működik a link, de igazából annyi az egész, hogy a két render egymás mellé téve kicsibe. Azt csak azért csináltam, hogy a fórumon fel legyen tűntetve egy kép, hogy színesítsük picit, ne csak a sok szöveg legyen, de az atw-ről nem lehet direktbe linkelni, úgyhogy kéne majd olyan tárhelyet találnom, amivel ezt meg lehet csinálni. Ha vannak javaslatok, azt szívesen fogadom.
Igazából a modell szerintem nem jó, mert nem lett pontos az anatómiája, de igazából szerintem az anyagot sokkal jobban el tudtam találni, nekem igazi jó agyag felülete van. Bár leginkább most a modell lett volna a lényeg, a fényeket meg csak azért lőttem be kbra, mert múltkor mondtad Garou, hogy csináljak studio rendert. Na ez mondjuk nem az, de egészen egyszerű bevilágítás és kompozit gyakorlat, szal ha érdekel titeket, ebből össze tudok dobni egy making of-ot.
Nuke vs más composite progi? Ez majdnem olyan kérdés, mint a Maya vs Max. Picit más, de az alapelvek ugyan azok. Nuke egy node rendszerű kompozit progi, mint a Toxic (újabban Composite), vagy a Fusion, vagy a Shake. After Effectset vagy Combustiont még nem használtam, de nekem nem tetszik a layer-es megközelítés. Valóban, ps-ben is meg lehetett volna ezt csinálni, de én most nuke-ban csináltam, node rendszer jobban tetszik.