Maya
  • Peetmaya
    úúúúristen, még egy effektőrület baromság:D:D:D nem tudtam eldönteni, hogy ez most 2. vh paródia, vagy amolyan paranormális mentális superképességek, vagy a sárkányok ura 2. kiegészítés vagy mi:) és akkor még belekeverik az utolsó 3 szamurájt meg még egyéb nyalánkságot:D
    youtube hozzászólások között volt:
    "It has it all! The perfect movie!"
    ebben benne van minden! a tökéletes film!

hát ...:D:D:D:D egyet értek Garouval, wft?????

wwolf bsp2 érdekes, hogy nem megy nálad, pedig attól lenne a leghatékonyabb, regular bsp-n játszani kell a leaf depth és size-zal, amit én se értek igazán, hogy hogy épül fel, csak úgy nagyjából, de az eléggé bonyolult. az az automatic meg olyan hülye, ha rányomsz, hogy calculate, akkor attól mitől lesz jobb? szóval nem értem, megnyomtad a rendergombot, ez azt jelenti, hogy képet akarsz, de a memória limit minek??? használjon fel minden forrást, hogy lehúzza a képet, azt annyi. ha meg hálózatban renderel az ember, akkor úgyis valami "diszpécser" progi kell gozzá, pl a muster vagy valami.
    hát mind1, szerezz be memóriát, mert az baromira fontos. nekem 4gb nem elég, de valszínűnek tartom, ha lenne 8gb-om, akkor előbb utóbb kinőném azt is:D előbb...

Midas, D3 után a Blizzard új játéka szerintem már csak bluray-re fog ráférni:D
    SC2-t annyira nem vártam, nem hiszem, hogy megveszem, sőt, kb bizotos nem, de majd a D3. Ha az vgre valahára kijön, engem 1 hónapig nem láttok:D Max ha jöttök játszani:D