Maya
  • Wearwolfff
    Eddig egy 1.7 celeron volt. 1GB ddrsd rammal, fx5200 vidkarival. Nemrégen szereztem olcsón egy bontott alaplapot két procival. Az egyik 2,66 Intel celeronD, a másik 2.6 Intel Petium 512 800fsb (northwood mag).

Most a Pentium van benne 512 rammal. Bele akartam tenni a másik 512-őt is, de az duplaoldalú modul, és csak a felét ismerte fel. Ami még nem is lett volna baj, csak az nem 400fsb hanem 333, és így ütközött a procival és az egészet levette valami 266 vagy akármennyire. Szóval inkább kivettem belőle. Így ha szerzek egy másik tápot, és egy valamilyen vidkarit, akkor újra be tudom üzemeltetni a régi masinát is render besegítőnek. Bár nem hinném, hogy olyan sokat nyomna rajta.

Most hó elején megjön a pénz akkor már száguldozok is memóriát venni, de csak 512-re lesz pénzem. Szóval 1giga lesz ebben, és 512 a régiben. Ráadásul a régi alaplap, csak max 4x agp val volt, ez az új meg tudja a 8x-et is. Illetve, ha találok egy jobb videókarit ami nem lesz nehéz, akkor ez visszakerül a másikba.

----

Átállítottam bsp2-re a memory limit meg minden más automatán volt. úgy teljes fekete képernyőt kapot. Visszaraktam Regular BSP-re és a mamória limitet manuálisra raktam és rányomtam a kalkulációra, beállította 128-ra. most már zokszó nélkül renderelt és gyorsabban készen volt, mint a batch. Fene sem érti.