Maya
  • Magnificat
    Yepp:

"Loved the 3-D work in the beginning and some pretty good gameplay 9/10

INFO:
    Starring-Team "RAGE": Kaum,Minx,Werm,Euphoria,Sh4rkz.
    Song used: Globus-Take me away.
    Programs used: Premiere CS4, After Effects CS4, 3Ds MAX 2010"

Szóval a MAX csak az elején a terragen-hez lett használva. Minden más ingame... Ahogy említettem előre :) Szóval Pár modell ki lett szedegetve, de csak a legeleje Külső progis, ez is a Terragen miatt néz ki így... És mivel vannak tört szerverek, így tehát a repülés és hasonlók mind-mind megtehetők különböző szerver oldali admin parancsokkal (ilyen no gravity szerűek), vagy spectator szerű mozgással... Illetve 1-2 dolog (pl a sasos-deagle-es rész) még exportált valszeg max-ban, de ezeken látszik is, hogy nagyon messze van a minősége a játékbeli fényektől... A sas-os rész bevilágítása szerintem valami hdr dome light jelleggel lett elkövetve, és ott sem mozog maga a modell... szóval gyanítom, a játékmotoron kívül nem nagyon mozgatták a modelleket sehol sem, mivel ahhoz újra kellene csontozni a dolgokat... Illetve a végén, ahol megint gyökeresen más a látvány, ott szerintem valami sunlight-tal lett hátba világítva, és a max beli fizika használva. Ehhez pedig kell a tudás, szóval bocsesz, szerintem nem 1 hetes produkciót láthatunk, főleg figyelembevéve, hogy a keresés során az derült ki, hogy az egyik legismertebb és legelismertebb cod4 vágóról volt szó... szóval a szintjét biztosan nem lehet gyorsan elérni...