Maya
  • Peetmaya
    Berlinboy, tudod hogy miért van ez? Mert a játékból vették ki, ez egy gameplay video basszus:)

Endiék videoja pedig biztos hatalmas munka volt, és bár a végső képek színvilága tetszik, maga a video nem. Az animáció szerintem baromi rossz, a vágások borzalmasak, és történetileg sincs kitalálva egyátalán. 1.5 perc telik el a video-ból, és cask annyi töténik, hogy balról jobbra, jobbról balra sétálgat a katona.
    Én csak azt mondom neked Berlinboy, ha azt se tudod, hogy hogy kéne nekikezdeni egy ilyen dolognak, hogy te játékból kivett dolgokkal animációt csinálj, akkor neki se kezdj, mert SEMMIT nem fogsz tudni megcsinálni. Óriási meló, egyedül nem is fog menni, és az alapvető elméleti, gyakorlati tudás nélkül meg pláne meg vagy lőve.

Garou a lightrig az nem csak annyit jelent, hogy AO meg egy dir light:) Emlékezz vissza, hogy pl az über cornel box jelenetednél hány lámpát raktál le, kezdted újra az egészet 2x, és mennyi időt töltöttél el apró állítgatásokkal, pedig csak 1 jelenetes állóképről beszélünk. És ráadásul pont te, akinél gyorsabb 3d-st még életemben nem láttam, elképesztő sebességgel tudsz dolgozni:) Na mind1, szal a light rig azért egy komplex dolog tud lenni, főleg, ha animációról van szó.

Magni, kikérem magamnak, nem vagyok gonosz!:D