Maya
-
Először is: gratz Garou, nagyon informatív és érdekes volt a tapasztalatod...
Sajna a netem még mindig nem jött meg, pedig meg lett rendelve már egy ideje, szóval csak hébe-hóba jutok sajna net elé... de legalább látszik, hogy nem vagyok annyira mégsem függő, semmi szemrángatózás, vagy hasonló, pedig kb 1 hete netet se láttam :D
Ez úton szeretném én is gyorsan megosztani az én tapasztalataimat:
Szóval egy multinak végeztünk egy munkát, látványtervezés témában. A művelet itt úgy zajlik (legalábbis úgy alakítottuk ki), hogy pesti székházba 11-re fel, majd ott a marketing igazgató és a projekt vezető előtt bemutattuk az épületet (nem render, hanem viewport). A bemutató előtti napon kaptam meg a notit, amit fel kellett készíteni a prezentációra (elég bika gép volt, és szerencsére már maya 2011-el). A prezi egy tárgyalóban zajlott, kaptunk egy projektort, amit gyorsan működésre bírtam, amíg a főnököm szépen szóval tartotta a vezetőséget... Az igazgató nő egyébként egy rendkívül attraktív 35-40 körüli nő volt, aki még emlékezett a nevemre egy évvel korábbról (ez bíztató volt :D) A főnököm szépen magyarázta a dolgokat, hol van hely, hova mit gondoltak, hova mehetne még plakát, dísz, stb... közben én szépen a főnök alá dolgoztam, mutogattam amire kíváncsiak voltak, méretet vettem, és gyorsan elhelyezgettem a kért elemeket, posztereket, színeket, stb... Ismét bevált a taktikánk, kissé többet költött a cég, mint eredetileg tervbe volt véve, ami nekünk persze csak jó volt :) Szóval megbeszéltünk változtatásokat, amiket most hajtok/hajtottam végre, és ezekről készül a render... Szóval a maya viewportott prezentációs szinten is felhasználtuk, bejártuk a területet, és mivel centi pontosságú volt minden, jól át tudtuk rendezni a terepet, ha épp úgy kellett... Ez tetszett a megrendelőknek...
Tudom, nem olyan informatív vagy érdekes, mint Garou-é, de kisebb cég vagyunk :D
Nah majd leszek valamikor megint :D Addig is Üdv
Magni :D