Maya
-
Igen, a hosszúság volt megadva plusz adatként, meg a kerékhez mértem, továbbá rengeteg kocsit nézegettem előtte a neten, és kb be tudtam lőni, hogy ha 4.5 m hosszú, akkor kb 1.8 széles, és 1.65 magas. Sok népszerű típust kívülről megtanultam a szállodában, hátha kell.
Ez volt az egyébként megkerestem, csak szép nagy méretben adták oda:
Nissan
A motorháztető két kiemelkedése, a lámpák íve, az első kiugró "arclemez" élei, a tető íve... ezeket nagyon megnézték, és ha úgy érezték, hogy kell, akkor tollal finoman belejavítottak a kinyomtatott print screenbe. A kocsinak a hátulja is fel volt skiccelve a rajz mellé ugyanígy féloldalasan, de azt is mondták, hogy ha valami nem világos, vagy jól lemérhető, akkor oldjam meg saját kútfőből. Aztán pislogtam, mikor a front nézeten mutogatták, hogy hol tér el 4 centivel a lámpa a kerékhez képest és tényleg...
Azt nem írtam, de a németek imádnak külsősöket alkalmazni, tehát ha valaki számlaképes és megfelel a mércén viszonylag könnyen kaphat távmunkát szerintem. Velük kapcsolatban mondták, hogy ha egy jelentkező túl magabiztos, és nagyképű akkor tesztmelónak vagy a klasszikus Porsche 911-et kapja, vagy a Lamborghini Reventont, mert azokba 90%, hogy beletörik a bicska. A Porschéra mondták, ha valamit egy picit is máshogy modellezel le rajta már nincs meg a feeling, a Reventonon pedig nincs egyenes vonal, hiába tűnik úgy, mindennek van egy leheletnyi íve, csak találd el...