• haywire
    na most:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Ori tudtommal meg"semmisült" akkor amikor a szuperkapu átküldték Merlin fegyverét, csak a hívői nem tudnak erről. Adria (vala lánya) jó kérdés, szerintem a 3.filmbe lesz róla vmi amiről tudjuk hogy 2010ben fog kijönni. De viszont nem tudom hogy hisz-e benne még valaki, mármint isteníti-e őt vki, mert ugye az Ark of Truth című filmbe megmutatták a hírnököknek az igazságot. Ba'al a 10 évad végén még él, az akkor egy klón volt, a valódi Ba'al-t a Continuum című filmbe ölik meg (bár lehet még benne gikszer de én nem látom valószínűségét, hogy visszajönne a 3.filmbe)

Remélem semmit nem hagytam ki, és ha valamit rosszul tudok javítsatok ki.

Na és most jöhetnem az én kérdéseim, vagy affélék.
    A 8.évad befejező duplarészében a Moebius I-II.ben:
    1. A rész végére elvileg 3 ugrójuknak kéne lenniük. Mert ugye az eredeti az 1, amikor visszamentek először a múltba akkor az rájukmaradt ezt bizonyítja hogy tudták azt használni, és megint visszamentek a múltba ahol így szintén kettő volt és ahogy telt múlt az idő a végleges jelenbe 3nak kell lennie, mert van az eredeti meg az a kettő ami a múltból maradt egyiptomba. Ez egy hosszú kifejtés volt de szerintem így lenne evidens.
    2. ez egy baki, a 2.jelenbe McKay elhívja Cartert ebédelni és mondja, hogy most vmi citrusos kaja van. Én úgy tudom hogy McKay allergiás a citrusfélékre (és szerintem a múltba való visszautazás ezt nem befolyásolta)
    3. még van egy harmadik észrevételem is de az most nem ugrik be, majd még egyszer megírom.
    Bocs hogy ilyen sokat írtam.