• tnm #3331
    jah, most hogy tudod, hogy vannak benne Ori hajók egy sajt mellett, meg két lufi, már le van lőve az egész film.
    Szerintem meg se nézd!

Szerintem elment a film, de nem volt jobb, mint a sorozat az utolsó részeiben -és a magasabb költségvetés se volt észrevehető: Atlantis részekben is van ennyi CGI sokszor-.
    De volt benne jó pár poén beszólás, amik már hiányoztak a sorozat vége óta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ami nagyon nem kellett volna, az a birkózás Mitchel és a "Terminátor ember" között, gagyi is volt, meg értelmetlen, meg olcsó fogás. Főleg hogy puszta kézzel 5-6 méterre dobálta a főhősünket, de amikor a kést akarja belédöfni, akkor az képes ellentartani neki. Meg terminátor-ember kezében tartja a fegyvert, főhőünk a földön fetreng, de nem, inkább pusztakézzel végez vele... Miért is? Semmi becsületbeli harc, semmi bosszúvágy.

A másik, ami sztem eléggé klisés volt az a jó meg a rossz harca, ahogy Orici (mint Ördög) és Morgan La Fey [vagy hogy kell írni:$] (mint angyal) egymásnak ugranak. (És harcolnak az idők végéjig, mint Annubis és Oma.)

Az is jó, mikor megjelenik a felirat, hogy "VFX Fire takes human form". Végre valamit a fantáziára is bíznak.:)
    Nah, meg a beszólások:
    "Weapons to maximum."
    "You know, I'm starting to think that Irony is very overrated."