• hatezgaz
    Nem gondolom, hogy az asgard meg tudja ezt a galaxist védeni az ori-tól. Van fegyverük, amely használható ori hajók ellen, de nagy a létszámbeli fölény. A földi hajók használata, sem változtat sokat az arányokon.Ráadásul míg az ori mögött egy egész galaxis áll, mögöttük csak néhány bolygó. Csak idő kérdése, hogy Adria, ha nem is tudásszerzés, de a földi technikai fejlődés megrekesztése céljából, megtámadja őket. Az asgardok a földdel ellentétben majdnem hogy védtelenek egy ilyen támadás ellen.
    Adria és egy asgard találkozásakor, akármilyen fejlet is asgard elme, tudjuk milyen következményekkel járna. Nagyon jól tudták, hogy már Anubis is képes volt lopni a tudásukból, Adriának ez nem lenne nagy feladat.
    Elég alaposak az asgardok, ezért biztosra veszem, hogy miután átadták a földnek a tudásukat, esélyt sem adtak az ellenségnek ennek megszerzésére tőlük. Azaz nem hagytak ezen a világon egy számítógépet sem, nehogy hozzájusson az Ori.(Ennek legjobb módszere egy óriási robbanás.)
    Tudom mit mondtak a halálukról, de én nem hiszek nekik, ennél szerintem agyafurtabbak. Aki már egyszer legyőzte a halált megteszi töbször is. Számomra a haláluk azt jelenti, hogy ez a világ már sosem fog hallani róluk többet.
    Ebben a fizikai álapotban nem létezhetnek tovább, nem emelkedhetnek fel.
    De vannak más megoldások is. Pl: A galaxis egy eldugott zugában lévő apró időhurokban lévő miniatür "számitógépen" futhat egy olyan virtuális valóság, amelyben tudatuk létezhet; a megtalálásuk legapróbb koskázata nélkül.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amugy szerintem Beckett-re gondolsz, nem Rodneyra, végülis őmiatta volt kavarás a 14-17 részekkel