• ROKICA
    Hello!
    A karakterháborúhoz hozzáfuzök vamit én is:

Eloször is az volt a leghülyébb dolog amit itt olvastam hogy "már egy generáció felnott".
    Az SG sosem volt gyerekmese... az sg olyan valós tudománnyal foglalkozó sci-fi amit , ahogy azt már elottem is mondták foleg a 20. on túliak nézik..

Nemtom... Oneill volt az igazi.. de Mitchell elég jól kitölti az utána maradt urt.. énsem hittem volna hogy ennyire beleillik az sg1be... nekem az fájt amikor annó Jonas kiszált az SG1 bol..:(

De mondjuk az tényleg mélypont lenne ha pár év mulva átcserélodne az egész csk1..:(
    nemhiszem végülis h az lesz, mert a sorozat címe SG-1 szal ha átcserélodne az SG1 összes tagja, mittomén Carter elmegy gyerekeket szülni:)
    Teal'C a földre költözik, vagy a Jaffa állam élén irányít.. Mitchel alapít egy másik SG-1 et, vagy? nem, hadseregen kívüli szerepet nem tudok neki elképzelni..:)
    Daniel elmegy egy kutatóbázisra fura dolgokat tanulmányozni, vagy összejön Vala -val..de az nem valószínu.... És ezzel vége lenne az SG-1 nek.. én is sajnálom de azt mégse szeretném ha ugy csinalnak még belle +8 évadot hogy már senki nincs az SG-1 ben a "régi" csapatból... lásd: Sliders..