angelus#2072
Gergodnak és vegitának:
1. Benéztétek, mert tudok angolul... (Nyelvvizsga, felsőfok.)
Attól még én csillagkaput szinkronosan nézek, bocs, h ezzel beletapostam a lelkivilágotokba...
Azért mert ti attól h angolul nézitek közelebb érzitek magatok az USAhoz még nem kell menőzni vele, eléggé lelki szegénységre utal, főleg ha ezért már így nekem ugrotok... Tudjátok, én örülök h magyar vagyok, jó kis hely ez.
2.Mondjuk, ha onnan nézzük az azért biztosan kielégit titeket, h az ide betévedt nézőket szédíthetitek ezzel, h nektek mennyire jó, mert azzal szórakoztok h lehúzzátok a részeket angolul, aztán megnézitek eredeti nyelven.
Ha már másban ugy sincs sikeretek, jól jön az ilyesmi, nem?
Jah, mielőtt lenne ismét egy elmés ötletetek, hasonlóan azért nézi szinkronnal mert nincs sávszélem, (hasonlóan a "nem tud angolul"hoz) nos, közlöm, ez is van.
Ezt csak azért mondom, h légyszives moderáljátok magatok. Ha valaki azt mondja neki tetszik a szinkron, legközelebb legyetek szivesek, normálisan megkérdezni, miért, az angol miért nem.
Egyébként is tegye fel a kezét az aki az első két évadot nem már eleve szinkronosan látta. Utánna volt bizony kényszermegoldás az h a 3ikat monitoron felirattal kellett nézni. Akkoriban bizony öltek volna Stargate rajongók 3ik évad szinkronért.
Légyszi ne szálljon el az agyatok. Igényes szinkron ez.