Melyiket vegyem szerintetek?????Számít az a pár fps valamit?????Vagy a jövőre gondolva DDR?
  • Rosep
    #1866
    Üdv!
    Nagyjából végigolvastam a topicot. Egy-két kérdésem lenne.
    Vett-e már valaki Radeon 7200 64 SDR TV OUT kártyát? (pl. PasyPC) Vagy ha nem is vett még senki, egyáltalán ez valós kártya-e. Mert a PasyPC árlistáján kívül sehol nem láttam még 7200 64 SDR-est. A 7200-as meg már le is került az ATI oldaláról!!!
    A másik. Melyik Radeon tudja, hogy a monitorra nem a TV képét és a frissítését rakja? Magyarul a monitor megy mondjuk 1024-en 100 Hz-en, a TV meg 800-on 50 Hz-en. Asszem HydraVision-osnak kell lennie, igaz!? De ezt nem csak a VE tudja? Mert az nem kell...
    Mielőtt nekem szegezitek a kérdést: miért nem veszek 7500-öst? = úgy hallottam, hogy a BX-et nem komálja. És nekem egy tökéletesen működő alaplap+proci+ram trióm van. Meg azt hiszem ennél a gépnél egy 7500-ös nem nyújtja a valós teljesítményét. (De ha valakinek tökéletesen megy a 7500-ös BX-ben, az szóljon ám!!!)
    Szóval segítsetek! A lényeg, hogy Radeon legyen, 64 megás (nem baj ha SD-s) és tudja az alább részletezett TV kimeneti képességeket.

    Ja és még egy. Lehet-e kapni valahol a Gigabyte AR64S-H kártyát? (ez egy 7500 LE) Amúgy ez a Supergamez-en közzétett speckókkal ellentétben nem DDR-es!