• Kata
    Ezt azért örömmel hallom. Én a családomba vettem egy németjuhász kutyuskát, de szerencsétlen olyan buta, mint a tök. Az okosság skilljén mindösszesen 3 csík világít kéken. Szóval nem egy íkúharcos a blöki. És szerintem meg is látszódik a játékban elég erősen. A femöli egy férfiből és egy nőből áll. A férfihez jobban kötődik (gyakori a Follow master), de rettenet nehezen és keservesen tanul. Főleg a trükköket. Kb. két hét alatt a családi élet mellett mindösszesen 1 db trükk csíkocskát sikerült bekékítenem, és 3 db szófogadásit. Ellenben a House Breakingje már az egekben van, csak egy hiányzik. Csak azért gáz a dolog, mert a kutyi mindig bepissant a házba. Kap szidást, meg tettenérés is volt. Néha kimegy az udvarra is dolgát végezni, de olyankor is nem a fűbe, vagy fa mellé csinál, hanem a terasz kövezetére lámpa mellé... Szóval nekem ilyen gondok vannak vele. :)
    Mondjuk tán egy hete vettem meg az Unleashed-ig minden részt, és azóta játszom: így nekem nincs annyi családom még. A játék adta alaphelyzeten felül mindössze két családot kreáltam. Meg persze egy rakás házat, de azok még üresen állnak. No meg a belvárost átépítettem, tele van menő butikokkal. Ha kell screenshot, csinálok. :)