• Sipocz
    Hát ja! a dolog teljesen véletlen, de nem annyira veszélyes mint ahogyan elsőre tűnik. A statisztikai értékek csak bizonyos mértékig határozzák meg a jószágokat. A családommal közösen építgetünk egy falut megszakítás nélkül immár 4-5 éve, nincs olyan simháztartás ahol legalább 1 macska vagy kutya ne lenne, jellemzőbb az ez is meg az is. Egyetlen dolog van ami rendszeresen probléma és ez akkor is az ha a legneatebb-legokosabb-legbarátságosabb jószágot tekintem, a szociális lét, a fontosság és hasznosság tudatosítása ami sajnos a gazdi idejéből elég sokat elvesz kivált a barátozás első szakaszában amikor bizony egy-egy dédelgetés még sziszegésbe-karmolásba-harapásba mehet át. A saját simcsaládjaim a 2 felnőtt+1 gyerek+1 macska+1 kutya strukiban léteznek és a jószágok általában az egyik felnőtthöz és a gyerekhez kötődnek lelkileg. Kifejezetten a háziállatokkal kapcsolatos modulok a C+C-n találhatók profi kivitelezésben, tárgyak is de szvsz. ami még fontosabb interakciós patchok is (pl. a gyerek képes idomítani a kutyáját, a macsek nem lomol a döglött egerekkel a házban).
    A 7 db általam játszott simcsaládban összesen 1 helyen van példa arra hogy a két jószág egymásnak is barátai, ez kellemes és kissé kellemetlen jelenséggel is bír. A kellemes az hogy a simek távollétében a két jószág törődik egymással, így a szocial-juk mindig magas, a kellemetlen inkább az amikor a magas szoci miatt a család gyerek tagjával már nem szívesen kergetőznek, únják a dédelgetést és közben szép lassan épül le a kapcsolatuk a simekkel. Sokszor elhatároztam már hogy vásárlás helyett a kóbor jószágokból fogadok be valakit a simcsaládba, de soha nem volt még annyi türelmem hogy ezt végigvigyem. Szerintem a strays csapat ugyanúgy magas stat értékekkel bírhat mint az általam már sokszor és eredményesen kivitelezett örökbefogadás esetén a kapott kis-sim (vannak tök jópofa családjaim fehér szülők fekete, illetve fekete szülők fehér gyermeke:)).