• Sipocz
    Boldoguljatok! Gyarapodjatok! Sokasodjatok!
    Régesrég nem olvastalak Benneteket, de most végigböngésztem az ucsó 5-6 oldalt. Meglep a nagy forgalom és jó látni a képi illusztrációkat is.
    No már megintcsak hogy jártam:
    Van egy szépen összehozott (basherolt) párocskám és gondoltam hogy egy kellemes vacsora és romantikus andalgás alkalmával bevégzem a 100/100-as közelítést, lesz szex-keksz-leánykérés, virág-gyűrű-happy*happy. E helyett: alig-alig férnek be a downtowni étterembe mivel a dalospacsirta szórakoztató gitár- és bábművész és egy asztalához tartó párocska "beszorultak" és a pingvin kinézetü főúr képtelen volt visszaballagni a kasszához (a csaj sötétkékről le sötét rózsaszinre); aztán csak sikerül egy asztal lecsücs-kaja-admire-fűzőcske (csaj sötét rózsszinről kékre fel) és akkor az étterem konyháján eldurrant a mosogatógép és a szmötyi elönté a kajáldát, room feelin padlóra (csaj kékről sötét rózsaszinre le); udvarias érdeklődésre csaj mondja WC, mint kiderült az összes női WC vagy foglalt vagy klubhelyiségnek kinevezve és ezért megközelíthetetlen (csaj sötét rózsaszinről világos felé vöröseltolódás); WC hajkurászó nőre várás közben rózsa+gyűrű beszerzés sorbanállással nehezítve, de mégis csak siker (csaj közben WC-t keresve bejárta a lot egészét vörös felé eltolódás folyt.); hapsim kezdené a mondókáját a komoly szándékról, de csaj (már lángoló rózsaszinben) közli "ilyen az élet, néha haza is kell látogatni", pasas kezében rózsa és egyéb eszközök is lekonyulának, lánykérés totál csőd:((. No azóta nem volt kedvem simni.
    Javallat a Mtownban: van az a necrós szinpad 10-es logic+crea+mecha és műsorszámonként adja a 25 mc-t, egy fellépéssor 75 ráadásul az előadás vmi frenetix siker:)