5242
  • Carlos
    Óvassá már párral lentebb, pubi!
  • cold_fire
    100486-585530-905808-0928
  • cold_fire
    Az úgy is lesz.Will Wright-ék(Maxis)nem kamuznak annyit,mint a mostani fejlesztők túlnyomó többsége.Ilyen lesz,de az is lehet,hogy csak a fél év múlva rákerülő expansion packkal.
  • Carlos
    Sájsze kergethetjük meginn' a nude pecset a sims 2-höz... :)
  • Carlos
    warez nem jó?
    Minek menőzni???
  • Carlos
    Még előtte is meglesz!
  • Sipocz
    Hi!
    No megnéztem ama site-ot és hát úgy legyen ahogyan ott áll!
  • Mike
    én asszem megrendelem az amzon.com-tól

meg veszek most dollárt, hátha addigra emelkedik, mert most igen szép: 205 volt tegnap
  • Mike
    meg lesz benne hármas etyepetye is, ha jól sejtem...
  • cold_fire
    Hááát állítólag lesz benne szabadnap,munkaszüneti nap,elkísérhated magad munkába,gyorsabb lesz a cselekvési idő etc..De menj el a www.thesims2.com-ra,és nézegesd meg a legújabb képeket.:)Elég jók..
  • cold_fire
    Igen a gépigyény elég alacsony:
    If you have a T&L capable video card with at least 32 MB of video RAM (such as nvidia GeForce 2 or better or ATI Radeon 7000 or better) then you need at least:
    600 MHz P3 processor
    256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, or Windows 2000
    128 MB RAM if Windows 98
    If you have a non-T&L capable video card (such as TNT2 or Intel Integrated for example) then you need at least:
    1.5 GHz processor
    256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, or Windows 2000
    128 MB RAM if Windows 98
    Recommended video cards (and the more video memory the better):
    ATI Radeon 9800 Pro
    Nvidia Geforce 4 or FX series cards
  • Sipocz
    Tarts ki!
    Lesz-e akkora gépünk általában amibe ez a Sims2 belefér? Kezdésnek ebben is csak annyi lesz (már a DNS menedzselésen meg a true-3D-n kívül) mint a Sims alapban? Láttam én is pár képet, de azokból csak az derült ki nekem hogy persze van ház, berendezés, felnőtt és gyerek. És HELYZET?, olyan mint a HD vagy a VI vagy az SS lesz-e benne?
    Sajnos nekem semmiféle kristály nem akar növögetni, van egy égigérő paszuly amivel nem tudok kezdeni semmit, pedig van mágia alkalmazás jócskán a telken:((.
  • cold_fire
    Ja és már 5 kristályom van!Meglett a sárga(magic trick)is.Csak most már az userdata van fent a gépen.Jajj hol van még március!
  • cold_fire
    Sokadszor mondtam már décézni kell!Ott sok embernek megvan,de ha nincs-és jól viselkedsz-megosztom neked.
  • cold_fire
    Ehh ez mehetett volna a sims2 topicba is.Amúgy hol a pitliben van mindenki?:)
  • cold_fire
    Eszméletlen jók a screenshotok is,főleg az mikor a kiscsajt viszik haza a rendőrök.Ebből is meglesz a 100 millió doboz eladott.
  • cold_fire
    Na az EA kidobta a megjelenési listát.A Sims2 március 19,pont a névnapomon jelenik meg(és ez 1000% az EA eddigi tudomásom szerint sosem csúszott).Azért remélem,hogy az "online bolt"-ból meg is lesz addigra.
  • Carlos
    Azért a regisztriből takarítsd ki a Sims-el kapcsolatos bejegyzéseket!!!!!
  • Stickee
    Köszi a segítséget! Teljesen egyszerű megoldást csinálok asszem. letörlöm és újra felteszem az egészet. Puszka
  • Carlos
    énis így jártam, úgyhogy fennvan a hot date, de hanyagolom a town részt.
  • Sipocz
    Boldoguljatok! Gyarapodjatok! Sokasodjatok!
    Régesrég nem olvastalak Benneteket, de most végigböngésztem az ucsó 5-6 oldalt. Meglep a nagy forgalom és jó látni a képi illusztrációkat is.
    No már megintcsak hogy jártam:
    Van egy szépen összehozott (basherolt) párocskám és gondoltam hogy egy kellemes vacsora és romantikus andalgás alkalmával bevégzem a 100/100-as közelítést, lesz szex-keksz-leánykérés, virág-gyűrű-happy*happy. E helyett: alig-alig férnek be a downtowni étterembe mivel a dalospacsirta szórakoztató gitár- és bábművész és egy asztalához tartó párocska "beszorultak" és a pingvin kinézetü főúr képtelen volt visszaballagni a kasszához (a csaj sötétkékről le sötét rózsaszinre); aztán csak sikerül egy asztal lecsücs-kaja-admire-fűzőcske (csaj sötét rózsszinről kékre fel) és akkor az étterem konyháján eldurrant a mosogatógép és a szmötyi elönté a kajáldát, room feelin padlóra (csaj kékről sötét rózsaszinre le); udvarias érdeklődésre csaj mondja WC, mint kiderült az összes női WC vagy foglalt vagy klubhelyiségnek kinevezve és ezért megközelíthetetlen (csaj sötét rózsaszinről világos felé vöröseltolódás); WC hajkurászó nőre várás közben rózsa+gyűrű beszerzés sorbanállással nehezítve, de mégis csak siker (csaj közben WC-t keresve bejárta a lot egészét vörös felé eltolódás folyt.); hapsim kezdené a mondókáját a komoly szándékról, de csaj (már lángoló rózsaszinben) közli "ilyen az élet, néha haza is kell látogatni", pasas kezében rózsa és egyéb eszközök is lekonyulának, lánykérés totál csőd:((. No azóta nem volt kedvem simni.
    Javallat a Mtownban: van az a necrós szinpad 10-es logic+crea+mecha és műsorszámonként adja a 25 mc-t, egy fellépéssor 75 ráadásul az előadás vmi frenetix siker:)
  • cold_fire
    Asszem 425MB.DC-n pölö sok emberkének iso-ban van,de nem kell beijedni a 425-től nagyobb mérettől sem mert a cd-re kiírva annyi lesz.
  • Carlos
    Tényleg. Ez a leszedés és asztán regisztri takarítás nekem is sok fejfájást megoldott!!!
  • cold_fire
    Arra én is kíváncsi lennék,hogy ez melyik sims.Speciel arról még nem hallottam,hogy a rossz törés miatt nem lehetne kajálni,de elképzelhető.De azért megpróbálhatsz új cracket leszedni pölö a megagamesről ott mindegyikhez van,v. pedig leszedni registry pucolás és reinstall.
  • Carlos
    Nemtudom. Másik krekket próbáltál már?
  • Stickee
    Sziasztok! Én nem fárasztani akarlak titeket. Csak segítséget kérek! Miért nem működnek a hűtőim? És miért nem tom őket kidobni??????
  • Carlos
    Csekking!!!
  • Carlos
    Nem értem a kérdést. Miazhogy milyen formátumban találom?
    Egy CD az alap.
  • Holdpro
    az alap sims milyen formátunmban találom ? mert eddig csak img ben volt található ja és az alap hány MB ?
  • Carlos
    Pontosan!
  • Holdpro
    de az alapra (1cd) megy rá a 2cdnyi kiegészítő ?
  • Carlos
    Jaja...Kicsit felhúzott amiért itt szerencsétlenkedik.
    Ha 20 percnél többet játszik rájön magától is de nem...
    Amúgy nem írtál mélt!!!
  • Carlos
    Miazhogy Sims alapnak?
    Az alap játéknak?
    Annak kommerszen ennyi: The Sims
    Az Unleashed az az állatos kiegészítő!
  • Holdpro
    sziasztok segítsetek..
    Mi a The Sims alapnak a neve ?
    The Sins Unleashed ?
  • cseri001
    Látom Carlost is szépen lefárasztottad!
    Olyan kád, amiben régen taposták a népek a szőlőt, hogy kijöjjön a leve..., meg fogod ismerni...
    A Buy módban a három karikánál van.
  • Carlos
    Bakter!
    Na veszel egy ilyen kád izét.
    Asztán abba szórsz asszem egy cukrot, meg két eldberry-t.
    (ezeket vedd meg valahol a Magic Townban) és asztán a kádon van egy olyan, hogy press. Ugrálsz, asztán add to inventory és mehetsz is barterelni!
    Ennyi.
  • Carlos
    MEGÖLLLEK!!!!!!
    Jáccál és rájösz!
  • Carlos
    Nemtucc angolul, vagy lusta vagy elolvasni?
    EldberryNectart cserél (asszem) Rubber Chicken-re.
  • Carlos
    Igen!
  • Carlos
    Nemnem! Az Snake Venomot ad Barternél!!!