• Sipocz
    Hi!
    És mégis sikerült: elszállt a szimulátor nálam, szekvenciát rontott! Szituáció-> A sim épp fürdeti a kutyát és már venné fel a földről a dögöt, megjelenik a postás a reggeli lapokkal, kutya mint őrült megy ugatni a postást, a sim közben a semmivel elvégzi a kutyafürdetést, a kutya ezalatt sok mindent csinált, a sim nem képes befejezni a fürdetést és ácsorgás közben mood értékei csúsznak 0-ra, egy megoldás van a népet kiköltöztetni, megtettem, de ezzel egy rakás szekrényben tárolt ingredensem és az összes elkészült charmom odalett, AFRANC!! Ugyanilyen effekt csak abból nagynehezen kijött a progi amikor a kutya kergetőzni próbált a kertitörpével, de az inkább még bemászott a szőlőprésbe szittyózni, aztán csak elkezdték volna a play tag-et, mivel ezt már nem láttam szerettem volna visszaszilárdítani a törpét, a kölcsönös kizárás kb. 5 perces meditálás után akkor oldódott amikor a törpi mégis csak visszamászott cefrézni egy picit (és még mondja valaki, hogy az italozás káros dolog:)).
    A dolog mostmár tuti: a duel MC értéke győzelem esetén=az elért pontok * az ellenfél logic értékével. Az árusok közül csak Vickivel érdemes duelozni (9 logic pontja van) és azokkal a saját varázspálcás simekkel akiknek a logic-ját felhúztad már teljesen.