SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jólvan. Figyi. Ha majd kinõ gomba a kút mellett, akkor fényképezd már le légyszi (F4) és küld már át a mélcímemre!!!
[email protected]
[email protected]
Þór vígi þessi rúnar
Ja meg egy csomó fa volt körülötte,ennek köszönhetem a 4 tagú családom pusztulását..😊
NM.Hogyne mûködne,most az elõbb raktam fel..😊
Minden vackot összevásároltam akkor..😊De asszem egy sír is volt mellette.Ebben a pillanatban fejeztem be a 11 cd-t,úgyhogy megyek jáccani..😊
House Party:0901-4177371-2064872-3510
Mondjuk a MAgicTownban vannak ilyen szinpadok... 😊
Eleinte a kígyóbûvölõnél vagy a kis asztalnál...
Vagy ha akarod, akkor DUEL!!! 😊
Eleinte a kígyóbûvölõnél vagy a kis asztalnál...
Vagy ha akarod, akkor DUEL!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az van nekem is... 😞((((
Csakhát Wish után mennyi idõvel nõtt ki Neked???
Csakmert nekem kurvára nem nõ mellé semmi.
Lehet, hogy Neked valami speckó van mellette???
Mennyi hely kell köré???
Csakhát Wish után mennyi idõvel nõtt ki Neked???
Csakmert nekem kurvára nem nõ mellé semmi.
Lehet, hogy Neked valami speckó van mellette???
Mennyi hely kell köré???
Þór vígi þessi rúnar
Azok a kutak amik magictownban is vannak.Amin olyan kis levélkék vannak mindenhol,meg van egy vödre is..😊
Ha telepítéskor írja,az szopacs akkor nem jó a cd(crc hibás)
Bocsi,de mérgemben userdatástól mindenestõl letöröltem,most rakosgatom fel..😊
Ja, ha nincs 49 MagiCoin-od, akkor nem látod!!!
Szerezz be legalább egy 50-est és akkor ottlesz a vámpír csajnál!!! 😊
Mi is ezért nem találtuk annó a Diamond Dust-ot...Mert az meg a tündérlánynál 199 MagiCoin... 😊
Szerezz be legalább egy 50-est és akkor ottlesz a vámpír csajnál!!! 😊
Mi is ezért nem találtuk annó a Diamond Dust-ot...Mert az meg a tündérlánynál 199 MagiCoin... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Eddig egész nap játszottam, kábé 10 percenként Make Wish és még csak egy cserje se nõtt mellé!!! 😞((
Kezd idegesíteni... 😞
Kezd idegesíteni... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Tudnál küldeni a mélcímemere egy képet a kútról??????????????????
Baromi fontos elnne!!!!!!!!!!!!!!
Baromi fontos elnne!!!!!!!!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Nekem egy kút is elég.Na most kezdek egy teljesen új életet,megvárom míg kapok egy tûzoltó varázslatot,hátha jó lesz a sárkány ellen..😊
Nekem még egyszer sem rendetlenkedett!!!
Furcsa... 😊
Nekem simán elszaladgál a kertben. a gyerek imádja, sokat csikizem és simogatom és adja a cuccot.
Amúgy még a gombával nem jutottam semmire... 😊
Melyik kút kell???
És nem azonnal nõl ki??? Merthogy nekem semmi, pedig bõszen kívántam egymás után 5ször!!! 😊
Furcsa... 😊
Nekem simán elszaladgál a kertben. a gyerek imádja, sokat csikizem és simogatom és adja a cuccot.
Amúgy még a gombával nem jutottam semmire... 😊
Melyik kút kell???
És nem azonnal nõl ki??? Merthogy nekem semmi, pedig bõszen kívántam egymás után 5ször!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Jajj.😊elmégy magictownba és veszel viki vámpírtól egy tojást(dragon nest)hazaviszed és kikel.Nekem nem sok köszönet volt benne,kinyírta az egész családom.Muszáj most teljesen új karakterrel kezdeni.😊
Olvass vissza egy kicsit,az én és Carlos eszmecseréjébõl minden kiderül.Bocs,de nincs kedvem kézikönyvet írni.😊
Nekem nem nõtt gombám... 😊
Melyik kút??? Gondolom az a csigás vagymilyen... 😊
Lehet, hogy x nap/idõ múlva nõ ki a gomba???
Nem azonnal, majd meglátjuk... 😊
PEACE...!!!
Melyik kút??? Gondolom az a csigás vagymilyen... 😊
Lehet, hogy x nap/idõ múlva nõ ki a gomba???
Nem azonnal, majd meglátjuk... 😊
PEACE...!!!
Þór vígi þessi rúnar
Istenem...akkor várhattam volna... 😊
Amúgy volt még egy sejtésem, ami pedig a ToadStool szék... 😞 (Kedvesem javasolta...!!!)
Dehát nem. Csekking on Root...
Amúgy volt még egy sejtésem, ami pedig a ToadStool szék... 😞 (Kedvesem javasolta...!!!)
Dehát nem. Csekking on Root...
Þór vígi þessi rúnar
Olvass már vissza egy picit,tom3-ak is ez volt tegnap a problémája.
Bameg bejött a sejtésed.Vegyél egy kutat make wish-elj,és kinõ mellette a gomba..😊
Most kapott egy Get happy-t vagymit!!! 😊
Mind1.
Nekem is nagy csalódás a gyerek varázslás... 😞
Semmi új...
Mérges gombát nem tudom honnan lehetne szereznei... 😞
Az összes többi varázslathoz az kell... 😞(((
Mind1.
Nekem is nagy csalódás a gyerek varázslás... 😞
Semmi új...
Mérges gombát nem tudom honnan lehetne szereznei... 😞
Az összes többi varázslathoz az kell... 😞(((
Þór vígi þessi rúnar
Nem akkor ha szomorú,hanem ha sokat csikized.Fedezz már fel vmi jót,mert teljesen elment a kedvem tõle..😞
Na én végeztem a sárkánnyal,totál leégette a kérót.Nem jöttél még rá a toadstoolsra?Teljesen beleuntam a keresgélésbe.
Ja!!!
Azzal táplálkozik a drága!!!
Hogy lehet az, hogy gyujtogat?????
Nekem eddig még egyszer sem csinált ilyet. A macskával nagyon jól elvan, lehet, hogy azért... 😊
Állandóan együt kergetõznek a kertben. Mondjuk nekem be se jön a házba a sárkány!!!
Azzal táplálkozik a drága!!!
Hogy lehet az, hogy gyujtogat?????
Nekem eddig még egyszer sem csinált ilyet. A macskával nagyon jól elvan, lehet, hogy azért... 😊
Állandóan együt kergetõznek a kertben. Mondjuk nekem be se jön a házba a sárkány!!!
Þór vígi þessi rúnar
A rohadt dög megint rámgyújtotta a házat és eszi a virágágyásaim is..😊
És ez a sárkány vajon megnõ?Mert a borítón zöld van,ez meg ilyen rózsaszínû bébinek néz ki..😊
Eddig csak az Enchant... 😞(
De az már a felnõttnél is volt!!!
Ha sokat kefélgeted a sárkányt (Gloom), akkor adja a Dragon Scales-t. Szerintem akkor adja a Tears-t, ha szomorú, de mikor szomorú???
Mind1.
A Gombára még nem jöttem rá!!!
De az már a felnõttnél is volt!!!
Ha sokat kefélgeted a sárkányt (Gloom), akkor adja a Dragon Scales-t. Szerintem akkor adja a Tears-t, ha szomorú, de mikor szomorú???
Mind1.
A Gombára még nem jöttem rá!!!
Þór vígi þessi rúnar
na megyek akkor én is..
És már összejött vmi varázslat a kölökkel?😊
Kristályom három van most... 😊
Fehér, Fekete, Piros... 😊
Megyek vissza játszani!!!
Fehér, Fekete, Piros... 😊
Megyek vissza játszani!!!
Þór vígi þessi rúnar
Na ezt letesztelem,hátha megint a sárkány rámgyújtja a kérót..virágot már megint kaptam,de kristályt még nem..
Hehe... 😊
No, hogy rájöttem a dolgokra...Potyok a ferry dust is szépszámmal már... 😊
Persze ilyenkor nem az van, amit a gyerek akar!!! 😊
No, hogy rájöttem a dolgokra...Potyok a ferry dust is szépszámmal már... 😊
Persze ilyenkor nem az van, amit a gyerek akar!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amíg nem voltak új városrészek én is csináltam õket úgy ahogy carlos leírta,de 7 kieg.-nél már nem veszõdöm vele..😊
COLD_FIRE:
Rájöttem!!!!! A Dragon cuccokat a gyerekhez úgy lehet beszerezni, hogy veszel egy sárkányt!!! Minõ meglepetés. Selytettem én. Aztán az éldegél és a kertbe elszórja a könnyeit meg gyanítom mást is még ami kell majd. (Nekem 1 napos a sárkányom és van már egy Dragon tears). Szóval ez lesz a megoldás!!!
Azt a Toadizét még nemtom hogy kell!!!! 😊)
De lehet, hogy kell venni valami dísztárgyat, ami ilyen darkos (Thomb, vagy a kút) és az mellett kinõ??? Tuggya fene!!!
5letnek azért jó... 😊
Most találtam ki... 😊
Rájöttem!!!!! A Dragon cuccokat a gyerekhez úgy lehet beszerezni, hogy veszel egy sárkányt!!! Minõ meglepetés. Selytettem én. Aztán az éldegél és a kertbe elszórja a könnyeit meg gyanítom mást is még ami kell majd. (Nekem 1 napos a sárkányom és van már egy Dragon tears). Szóval ez lesz a megoldás!!!
Azt a Toadizét még nemtom hogy kell!!!! 😊)
De lehet, hogy kell venni valami dísztárgyat, ami ilyen darkos (Thomb, vagy a kút) és az mellett kinõ??? Tuggya fene!!!
5letnek azért jó... 😊
Most találtam ki... 😊
Þór vígi þessi rúnar
mehe ez a játék lelke a véletlengenerátorral..az emberke három csillaggal a feje fölött az somebody,de vissza is olvashatnál ott elég részletesen írtuk..😊
Megnézed a How is Hot-ot ami az újság mellett van!!!
Aztán ott megnézed, hogy ki van a legtetején és fajinul összebarátkozol vele. A Gyémántgyûrû ilyenkor sokat segít!!!
Aztán ott megnézed, hogy ki van a legtetején és fajinul összebarátkozol vele. A Gyémántgyûrû ilyenkor sokat segít!!!
Þór vígi þessi rúnar