5242
-
Chappy #3030 Máskor is!!! -
#3029 Azért köszönöm! -
Chappy #3028 I can't help. -
#3027 Azért maradt a regisztriben ezaz a sims uninstall után... :) -
#3026 Nemtom. Megnézem!!! -
cold_fire #3025 Keress installshield informationt a program filesben és a sims bejegyzéseket szedd ki belőle valamint a registryben az összes ea és maxis simsre vonatkozó bejegyzését.Ha ez sem segít akkor passz.De lehet,hogy szarul írtad ki. -
#3024 Óriási a problémám.
Elkezdtem feltenni szép sorba a kiegészítőket!
Egészen a superstarig felraktam mindent!
Csekkoltam, hogy megy-e. Megy, minden megvan, minden fasza.
Rárakom a Makin' Magic-et és:
- Eltűnnek az Unleashed cuccai!!!
- Zene van, hang nincs!
Nos, ez mitől lehet???
(2x próbáltam és kétszer ugyanaz az eredmény).
Amíg ISO-ban volt a MM, addig nem csinálta ezt (1x raktam fel, akkor nem volt gond).
Kiirtam még régen CD-re és most ezt csinálja!
HELP ME PLEASE !!!
-
Chappy #3023 Ha ha ha!
Nem baj, de ha találsz szólj!!! -
#3021 Hát az nincs, de buldózert azt tudsz venni:))))! -
Chappy #3020 de a simsben akarok! -
Chappy #3019 de a sisben akarok! -
#3018 Nagyon tartok attól, hogy az alap Sims2 lehetőségeiben el fog maradni egy teljesen kirakott Simstől. -
#3017 http://www.7deadlysims.com/, oszt vegyél! LOL -
#3016 a legóriásibb meg az lenne, ha már a sims2-ről beszélgetnénk -
Chappy #3015 Én auttót akarok veeni! -
#3014 Van olyan site ahonnan le leht tölteni tárgyban, de igazán akkor lenne óriási ha a downtownba és a vakáció szigetre jutás költségeinek egy része ezzel lenne letudva. Elképesztő, hogy van olyan karrier aminek első szintjén a napi fizu 120$ és vele párhuzamosan egy downtowni út 50$. -
#3013 Sajnos nem, mert maga a cselekvés fagyott meg, azaz a sim végezte volna a dolgát aminek ucsó fázisa a kutya kirakása a fürdetőpad mellé, de a kutya már nem volt ott:). Végsősoron nem egetverő veszteség csak az ingredensek elvesztése fájt és hát az újrakezdés azonos feltételekkel "némi rosebud" beírását vonta maga után, olyan 15 e$ erejéig, kb. ennyi fedezte a régi ház használati tárgyainak amortizációját, az ingredensek újrateremtése viszont jótékonyan hatott a cooking és mecha skillekre. Manapság már ezen sim mindennapi költségeit két préselésnyi nektár bőven fedezi. -
#3012 a move_objects on nem segített volna -
#3011 Hi!
És mégis sikerült: elszállt a szimulátor nálam, szekvenciát rontott! Szituáció-> A sim épp fürdeti a kutyát és már venné fel a földről a dögöt, megjelenik a postás a reggeli lapokkal, kutya mint őrült megy ugatni a postást, a sim közben a semmivel elvégzi a kutyafürdetést, a kutya ezalatt sok mindent csinált, a sim nem képes befejezni a fürdetést és ácsorgás közben mood értékei csúsznak 0-ra, egy megoldás van a népet kiköltöztetni, megtettem, de ezzel egy rakás szekrényben tárolt ingredensem és az összes elkészült charmom odalett, AFRANC!! Ugyanilyen effekt csak abból nagynehezen kijött a progi amikor a kutya kergetőzni próbált a kertitörpével, de az inkább még bemászott a szőlőprésbe szittyózni, aztán csak elkezdték volna a play tag-et, mivel ezt már nem láttam szerettem volna visszaszilárdítani a törpét, a kölcsönös kizárás kb. 5 perces meditálás után akkor oldódott amikor a törpi mégis csak visszamászott cefrézni egy picit (és még mondja valaki, hogy az italozás káros dolog:)).
A dolog mostmár tuti: a duel MC értéke győzelem esetén=az elért pontok * az ellenfél logic értékével. Az árusok közül csak Vickivel érdemes duelozni (9 logic pontja van) és azokkal a saját varázspálcás simekkel akiknek a logic-ját felhúztad már teljesen. -
cold_fire #3010 Még eddig nem találtam sehol,de nem lenne hülyeség.:) -
Chappy #3009 Akarom mondani: Hol lehet autót venni??? -
Chappy #3008 Hol lehet autót vemmi??? -
#3007 Hi! Online sok magyar jatszik a sims-el? -
#3006 most csak 2gbvan a wincsin de a sims sincsfent :( 40gb os
voltak eddigproblemaim(eleg sok) de mostmar forma c sms kuldes sims leszedes lesz. -
#3005 Van magicoin tréner??? -
#3004 Megtaláltam de valamiért nem engedi letölteni.rákattintok és nem tölti le csak újra betölti a lapot. -
#3003 Pedig tápos kis varázsló voltam már!!! :( -
#3002 Behalt a gépem kurva száját!!
Rakom a Simset vissza!!! Csak a családomat sajnálom! -
#3001 Sajnos nem, főlegesen keresem azokat a tárgyakat amelyek a gyereksimek lehetőségeit bővitik (nálam van 9 kölyök és a Maxis ........, mivelhogy nem igazán gondolt velük).
Itt http://yuppiesims.simshost.com/ (80-90%-ban fizetős) láttam olyan eszközöket amelyek a gyerekek downtownba jutását és az ottani cselekvésüket szabályozzák. A leírás szerint semmiféle pedofilia és/vagy erkölcssérelem nincs bennük (tehát a gyerek tud venni pl. fagyit, a barátainak ajándékkal kedveskedhet, játszhat azokkal az eszközökkel amelyekkel saját házukban is, de nincsen romantikázás, szeszezés és felnőttes játékok). -
#3000 Jaja nyálazom őket!!! :) -
cold_fire #2999 Amúgy a fekete rózsát még mindig nem találom sehol.:( -
cold_fire #2998 Tényleg rábukkantál már vmi nem fizetős oldalon a pár oldallal ezelőtt emlegetett cuccokra(pölö a gyerek mehet downtonba etc..)? -
cold_fire #2997 Jaja a c+c-n van 3 tálka ez aztán rendesen karbantartja a cicust és a kutyust.:)Annyira felfullozza őket,hogy pölö a macsek nem akarja a kertet védelmezni,és egerészni.Na ilyenkor nem kapnak a szürke tálkába enni.Mellesleg a sárga tál meg az összes skilljüket felviszi.:) -
#2996 Ezzel énis így vagyok!!! -
#2995 http://www.c-and-c-enterprises.com/ (rulez)
http://www.simslice.com/index.htm (70%-ban fizetős)
http://www.simstitution.com/
Nekem is szinte a legnagyobb problemám, hogy kutya-macska kell a műveléshez, de nagyon gyorsan lemegy a szocijuk, amit egyelőre csak a simjeim tudnak felpofozni és ez sajna órák kérdése. Amilyen "mázlis" vagyok a jószágok nagy része túl loyal (azaz mindig lábalatt vannak) és kevéssé friendly (azaz egymással nem hajlandóak szocializálni). -
#2994 Tudtok olyan szájtot, ahol vannak hackelt tárgyak?
(plö, hogy ne kelljen olyan sokat foglalkozni az állattal, hogy tanuljon, vagy ne kelljen superstar lenni, a fekete rózsához etc.) -
#2993 Mostanában kevesebbet, de még mindig játszom! -
cold_fire #2992 A franc beleesik,most mindenféle dudva nő az udvaron kristály helyett. -
cold_fire #2991 Carlos játszol még a simssel,vagy már elmúlt az újdonság varázsa?:) -
cold_fire #2990 Azt nem tudom,de az állatokkal jól elbeszélget.:)